Woning antikraak Hillegom

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Hillegom wel!
Meer info

Samenvatting

Deze ruime bovenwoning beschikt over twee verdiepingen. Op de eerste verdieping vind je de woonkamer met veel natuurlijk lichtinval. De… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1959
m2
60
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Deze ruime bovenwoning beschikt over twee verdiepingen. Op de eerste verdieping vind je de woonkamer met veel natuurlijk lichtinval. De woonkamer loopt over in een keuken. Door het grote raam in de keuken komt ook vanaf deze kant voldoende licht de woning binnen.

In de hal vind je een separaat toilet en een trapkast. Ga je via de trap naar de 2e verdieping dan kom je op de overloop uit die leidt naar 3 slaapkamers en een badkamer.

De totale woonoppervlakte bedraagt ongeveer 60 vierkante meter. Verder beschikt de woning over een handige buitenberging.

Over de locatie

Hillegom is een plaats en gemeente in de Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Historische steden als Haarlem en Leiden liggen in de nabije omgeving. De woning ligt in het centrum van Hillegom. Je staat dus binnen enkele minuten in de gezellige winkelstraat van Hillegom en vanuit daar loop je gemakkelijk door naar verschillende leuke eetgelegenheden. Ook de supermarkt is te bereiken op loopafstand. De plaats is erg bekend om de jaarlijkse Bloemencorso die eind april door het dorp rijdt.

Wil je liever de rust opzoeken? Met de auto sta je binnen een klein half uurtje op het strand en het groene Van Nispenpark ligt om de hoek.

Maandelijkse kosten

Belangrijk om te weten:

Bij deze antikraakwoning worden twee personen geplaatst.
De bruikleenvergoeding bedraagt dan slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra. De bijkomende servicekosten betreffen maandelijks € 2,60.

Let op: de getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.

ijk door naar verschillende leuke eetgelegenheden. Ook de supermarkt is te bereiken op loopafstand. De plaats is erg bekend om de jaarlijkse Bloemencorso die eind april door het dorp rijdt.

Wil je liever de rust opzoeken? Met de auto sta je binnen een klein half uurtje op het strand en het groene Van Nispenpark ligt om de hoek.

Maandelijkse kosten

>Belangrijk om te weten:

Bij deze antikraakwoning worden twee personen geplaatst.De bruikleenvergoeding bedraagt dan slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra. De bijkomende servicekosten betreffen maandelijks € 2,60.

Let op: de getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod