Antikraak Hillegom


woning antikraak

Samenvatting

Het betreft een ruime bovenwoning met woonkamer, keuken, eigen sanitaire voorzieningen en twee slaapkamers. De woonoppervlakte bedraagt ongeveer 60 vierkante… Meer informatie ↓
€ 130,- p.p. / p.m.
anno
1959
m2
55
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging

Meer informatie

Het betreft een ruime bovenwoning met woonkamer, keuken, eigen sanitaire voorzieningen en twee slaapkamers. De woonoppervlakte bedraagt ongeveer 60 vierkante meter.

Over de locatie

Hillegom is een plaats en gemeente in de Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Historische steden als Haarlem en Leiden liggen in de nabije omgeving. De woning ligt in het centrum van Hillegom. Je staat dus binnen enkele minuten in de gezellige winkelstraat van Hillegom en vanuit daar loop je gemakkelijk door naar verschillende leuke eetgelegenheden. Ook de supermarkt is te bereiken op loopafstand. De plaats is erg bekend om de jaarlijkse Bloemencorso die eind april door het dorp rijdt.

Wil je liever de rust opzoeken? Met de auto sta je binnen een klein half uurtje op het strand en het groene Van Nispenpark ligt om de hoek.

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 195,- per maand exclusief gas, water en elektra. De bijkomende servicekosten betreffen maandelijks € 2,60.

Let op: foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod