Woning antikraak Holten

Deze antikraak woning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Venhuizen
Helmond
Meer woningen
Antikraak woning in Holten
Samenvatting
Deze antikraak woning beschikt over een zeer grote woonkamer en drie slaapkamers. Daar blijft het niet bij, want je krijgt… Meer informatie
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting
  • Bouwjaar: 1973
  • 4 kamers
  • Gestoffeerd
  • 55m² woonoppervlakte
  • OV: bushalte
  • Winkels op loopafstand

Over deze antikraak woning

Deze antikraak woning beschikt over een zeer grote woonkamer en drie slaapkamers. Daar blijft het niet bij, want je krijgt er ook een ruime keuken, badkamer, toilet en een mooie tuin met aparte bergruimte bij. Deze instapklare woonruimte is voorzien van een nette vloerbedekking.

Wonen in Holten

Holten is een buurtgemeenschap tussen Apeldoorn, Enschede en Zwolle. Holten is niet heel erg groot en dus loop je binnen 5 minuten naar het centrum van het dorpje. In het centrum vind je winkels zoals supermarkten en restaurantjes.

Je woont vlak bij een basisschool, in een fijne groene omgeving. De omgeving is daarmee heerlijk om te wandelen. De woonruimte bevindt zich op vijf minuten van de snelweg A1. Gratis parkeergelegenheid vind je voor de deur.

Maandelijkse kosten
Je betaalt er slechts € 190,- per persoon per maand. Tevens betaal je elke maand een vast en niet verrekenbaar bedrag van € 150,- voor gas, water en elektra.

Voor deze antikraakwoning zoeken we bij voorkeur twee personen die de woning willen betrekken.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger