Woning antikraak Hoofddorp

Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Oegstgeest
Hillegom
Meer woningen
Antikraakwoning in Hoofddorp
Samenvatting
WOONRUIMTE Deze twee-onder-een kapwoning wordt op basis van antikraak aangeboden en beschikt over 3 slaapkamers, woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen, eigen… Meer informatie
anno
1972
 m2
50
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

WOONRUIMTE
Deze twee-onder-een kapwoning wordt op basis van antikraak aangeboden en beschikt over 3 slaapkamers, woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen, eigen oprit en diepe tuin.

LOCATIE
De antikraak woning is gelegen in Hoofddorp-Noord, nabij het centrum.
Diverse faciliteiten zoals een winkelcentrum en NS station zijn binnen handbereik.
Vanuit het NS station stapt u op de trein naar o.a. Schiphol en Amsterdam.
Binnen enkele minuten rijdt u de N201 en snelwegen A4 & A5 op.

MAANDELIJKSE KOSTEN
De maandelijkse kosten bedragen € 90,00 per persoon per maand wanneer je gaat samenwonen.
Wanneer je alleen reageert betaal je € 130,00 per maand.
In beide situaties geldt dat dit maandelijkse bedrag exclusief gas, water en elektra is.
Ook wordt er elke maand een vast en niet verrekenbaar bedrag van € 9,99 aan servicekosten gevraagd.

Let op!
Stelletjes / 2 personen die gaan samenwonen genieten onze voorkeur.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger