Samenvatting
Interveste beheerd een vrijstaande woonboerderij in Ittervoort, gelegen nabij Weert! De woonruimte Deze ruime antikraak woning, met in totaal zes… Meer informatie
€ 90,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1920
 m2
100
kamers
6

Over deze antikraakwoning

Interveste beheerd een vrijstaande woonboerderij in Ittervoort, gelegen nabij Weert!

De woonruimte
Deze ruime antikraak woning, met in totaal zes kamers, heeft een royale tuin en beschikt over eigen parkeergelegenheid.

De ligging
Ittervoort is een sfeervol kerkdorp, vlakbij de Belgische grens, met voorzieningen zoals een supermarkt en een basisschool. Het dorp ligt op een steenworp afstand van de A2. Tevens zijn in de nabijheid vele recreatiemogelijkheden zoals de Maasplassen en andere natuurgebieden in de buurt.

Prijzen
De woonruimte wordt aangeboden op basis van bruikleen (antikraak wonen) en de kosten bedragen € 130,- per maand op basis van een persoon. Wanneer u wilt samenwonen, betaalt ieder slechts € 90,- per maand. Deze kosten zijn exclusief gas/water/elektra.

Voorwaarden
Om in aanmerking te komen voor deze woonruimte, dient u te voldoen aan de standaard voorwaarden van Interveste.

Bijzonderheden
De voorkeur voor deze woning gaat uit naar een stelletje of twee samenwonenden.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger