Samenvatting
Interveste beheert in Kaatsheuvel dit fantastische pand. Het betreft hier de locatie van zorgcomplex 'Vossenberg'. Een deel van het complex… Meer informatie
€ 264,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1950
 m2
20
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Over deze antikraakkamer

Interveste beheert in Kaatsheuvel dit fantastische pand. Het betreft hier de locatie van zorgcomplex 'Vossenberg'. Een deel van het complex is beschikbaar voor bewoning op basis van antikraak.

Jouw ruimte

Je krijgt de beschikking over je eigen studio. De ruimtes hebben een oppervlakte van ongeveer 20m². De studio is voorzien van o.a. een eigen badkamer. De keuken deel je met je medebewoners. Rondom het pand is een tuin aanwezig, waar je heerlijk doorheen kan slenteren zodra het zonnetje schijnt. Beschik je over een auto? Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein aanwezig.

Over de locatie

Het zorgcomplex bevindt zich in het centrum van Kaatsheuvel. Ideaal aangezien je alle winkels zoals de bakker, supermarkt, etc. lopend kunt bereiken! En wie Kaatsheuvel zegt, zegt Efteling. Ben jij een Efteling liefhebber en zou je het liefst elke week gaan? Dit is je kans! Er is altijd een gezellige bedrijvigheid te vinden in het bruisende Kaatsheuvel door de vele toeristen die het trekt (mede dankzij het attractiepark).

Over de kosten

Wonen in dit complex is niet duur want Interveste biedt deze antikraak kamer aan voor een bedrag van € 264,- per maand all-in. Dus geen extra maandelijkse kosten! Meld je aan om kans te maken om in deze leuke omgeving te wonen. Doe dat op onze inschrijfpagina. 

Let op: Foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger