Kamer antikraak Katwijk aan Zee

Deze antikraakkamer wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Sassenheim
Rotterdam
Meer woningen
Antikraakkamer in Katwijk aan Zee
Samenvatting
Wil jij graag wonen op een fenomenale locatie in de buurt van het strand? Dan is deze woonruimte wellicht iets… Meer informatie
anno
1952
 m2
60
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Over deze antikraakkamer

Wil jij graag wonen op een fenomenale locatie in de buurt van het strand? Dan is deze woonruimte wellicht iets voor jou! Dit is namelijk de kans om voor een lage prijs op loopafstand van het strand te wonen.

Interveste Visserijdorp Katwijk in vogelvlucht

Over Katwijk aan Zee

Interveste heeft een kamer beschikbaar in het historische gebouw 'De Visserijschool', in Katwijk aan Zee. Dit monumentale pand is gelegen op loopafstand van het strand en de dorpskern. Katwijk aan Zee bruist door de vele evenementen gedurende het jaar. Meer dan 300 kleine en grote evenementen worden er georganiseerd!

Er zijn diverse busverbindingen met Den Haag en Leiden wat eventueel woon-werkverkeer makkelijk mogelijk maakt.

Over de maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten bedragen € 260,- per maand all-in, ofwel inclusief gas/water/elektra! Er worden geen aanvullende servicekosten gevraagd voor deze ruimte.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger