Samenvatting
Altijd al willen wonen op een bijzondere locatie in de buurt van het strand? Dit is je kans! Interveste heeft… Meer informatie
€ 235,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1952
 m2
30
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Over deze antikraakkamer

Altijd al willen wonen op een bijzondere locatie in de buurt van het strand? Dit is je kans! Interveste heeft een kamer beschikbaar in Katwijk aan Zee. De kamer is voorzien van een eigen wastafel. Daarnaast heb je de mogelijkheid om elektrisch te koken. De sanitaire voorzieningen in het pand zijn gedeeld.

De Visserijschool in Katwijk

Dit monumentale pand is gelegen op loopafstand van het strand en de dorpskern van Katwijk aan Zee. Het gaat om een prachtig historisch gebouw, "de Visserijschool". Openbaar vervoer is beperkt. Wel zijn er diverse busverbindingen met Den Haag en Leiden.

Maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten voor deze toplocatie bedragen slechts €235,- per maand, inclusief gas/water/elektra.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger