Samenvatting
Wil jij graag wonen op een fenomenale locatie in de buurt van het strand? Dan is deze woonruimte wellicht iets… Meer informatie
€ 260,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1952
 m2
60
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Over deze antikraakkamer

Wil jij graag wonen op een fenomenale locatie in de buurt van het strand? Dan is deze woonruimte wellicht iets voor jou! Dit is namelijk de kans om voor een lage prijs op loopafstand van het strand te wonen.

Interveste Visserijdorp Katwijk in vogelvlucht

Over Katwijk aan Zee

Interveste heeft een kamer beschikbaar in het historische gebouw 'De Visserijschool', in Katwijk aan Zee. Dit monumentale pand is gelegen op loopafstand van het strand en de dorpskern. Katwijk aan Zee bruist door de vele evenementen gedurende het jaar. Meer dan 300 kleine en grote evenementen worden er georganiseerd!

Er zijn diverse busverbindingen met Den Haag en Leiden wat eventueel woon-werkverkeer makkelijk mogelijk maakt.

Over de maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten bedragen € 260,- per maand all-in, ofwel inclusief gas/water/elektra! Er worden geen aanvullende servicekosten gevraagd voor deze ruimte.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger