Samenvatting
Deze maisonnettewoning in Lage Zwaluwe heeft twee woonlagen en bevindt zich boven een klein winkelcentrum. In de woning krijg je… Meer informatie
€ 110,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
900
 m2
70
kamers
3

Over deze antikraakwoning

Deze maisonnettewoning in Lage Zwaluwe heeft twee woonlagen en bevindt zich boven een klein winkelcentrum. In de woning krijg je de beschikking over een woon-/eetkamer, keuken, badkamer met toilet en 2 slaapkamers. Daarnaast heeft het een prettig balkon waarvan je kunt genieten. Parkeergelegenheid vind je in de straat.

Wij zijn voor deze woonruimte bij voorkeur op zoek naar twee bewoners.

Vanuit de woonruimte zijn verschillende voorzieningen gemakkelijk te bereiken: Een Jumbo-supermarkt vind je op 10 minuten lopen van de woonruimte vandaan. Hier kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen. Ook een kapperszaak, eetgelegenheden en café zijn vanuit de woonruimte goed bereikbaar. Verschillende bushaltes bereik je binnen een kwartier lopen. De lijnbus brengt je in  een half uur naar het vlakbij gelegen Breda waar je gemakkelijk vervolg-bus of trein naar verdere bestemmingen kun nemen.

Wonen boven Breda en onder Dordrecht

Lage Zwaluwe ligt aan het Hollands Diep, slechts 25 minuten rijden van Dordrecht af. Dordrecht biedt leuke uitgaansgelenheden en een ruim aanbod aan winkels. Rijd je ook graag in Zuidelijke richting naar Breda? Dan woon je in Lage Zwaluwe op een perfecte locatie. Breda is al binnen twintig minuten rijden bereikbaar en biedt evengoed geweldige plekken om uit eten te gaan en telt tal van winkels om een heerlijk dagje uit te gaan.

Lage Zwaluwe is van oorsprong een straatdorp dat uitkomt bij een kleine haven aan de Amer en uitkomt in het Hollandschdiep bij het Nationaal Park de Biesbos. In dit prachtige park kun je een tocht starten vanaf één van de bezoekerscentra en te voet, per fiets of met een bootje de prachtige natuur aanschouwen. Een wandeltocht door dichtbegroeide bossen is een belevenis op zich en tijdens een fietstocht langs open weides vol watervogels voel je je dichter bij de natuur dan ooit.

Maandelijkse kosten antikraak Lage Zwaluwe

Als je gaat samenwonen in deze woonruimte dan betaal je een bruikleenvergoeding van slechts € 100,- per persoon per maand. Dit is exclusief gas, water en elektra.
Als je er alleen woont dan betaal je een bruikleenvergoeding van € 150,- per maand exclusief gas, water en elektra.
Naast de maandelijkse bruikleenkosten wordt er een klein bedrag a € 0,68 aan servicekosten in rekening gebracht. 


mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger