Samenvatting
In Leende komen meerdere kamers beschikbaar in een groot schoolpand. Je krijgt de beschikking tot je eigen klaslokaal. De architectuur… Meer informatie
€ 264,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
2009
 m2
45
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Over deze antikraakkamer

In Leende komen meerdere kamers beschikbaar in een groot schoolpand. Je krijgt de beschikking tot je eigen klaslokaal. De architectuur van de voormalige school is zo gebouwd dat het vanaf de buitenkant lijkt alsof het 'gewone' woningen zijn maar wanneer je je in het pand bevindt zie je een lange gang met daar op aangesloten verschillende klaslokalen. Dit is dan ook oprecht een unieke kans om voor een kleine prijs in een bijzonder pand te kunnen wonen! Naast de beschikking over je eigen klaslokaal deel je de overige voorzieningen met je medebewoners. 

Over Leende

Het Noord-Brabantse Leende is een klein dorp wat onder de gemeente Heeze-Leende valt. Deze gemeente ligt tegen de Belgische grens aan. De dichtstbijzijnde grote stad is Eindhoven. Eindhoven is ongeveer 20 minuten rijden met de auto. Wat dit ook de perfecte locatie maakt om te wonen in een wat rustigere omgeving en de drukte van de stad op te kunnen zoeken wanneer je hier behoefte aan hebt. 

Over de kosten

De maandelijkse kosten bedragen € 264,- inclusief gas, water en elektra. Er worden geen extra servicekosten in rekening gebracht. 

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger