Kamer antikraak Leende

Helaas!
Deze antikraakkamer wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakkamer in Leende

Samenvatting

In Leende komen meerdere kamers beschikbaar in een groot schoolpand. Je krijgt de beschikking tot je eigen klaslokaal. De architectuur… Meer informatie ↓
anno
2009
m2
45
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

In Leende komen meerdere kamers beschikbaar in een groot schoolpand. Je krijgt de beschikking tot je eigen klaslokaal. De architectuur van de voormalige school is zo gebouwd dat het vanaf de buitenkant lijkt alsof het 'gewone' woningen zijn maar wanneer je je in het pand bevindt zie je een lange gang met daar op aangesloten verschillende klaslokalen. Dit is dan ook oprecht een unieke kans om voor een kleine prijs in een bijzonder pand te kunnen wonen! Naast de beschikking over je eigen klaslokaal deel je de overige voorzieningen met je medebewoners. 

Over Leende

Het Noord-Brabantse Leende is een klein dorp wat onder de gemeente Heeze-Leende valt. Deze gemeente ligt tegen de Belgische grens aan. De dichtstbijzijnde grote stad is Eindhoven. Eindhoven is ongeveer 20 minuten rijden met de auto. Wat dit ook de perfecte locatie maakt om te wonen in een wat rustigere omgeving en de drukte van de stad op te kunnen zoeken wanneer je hier behoefte aan hebt. 

Over de kosten

De maandelijkse kosten bedragen € 264,- inclusief gas, water en elektra. Er worden geen extra servicekosten in rekening gebracht. 

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod