Antikraak Leiden


woning antikraak

Samenvatting

Ben je samen op zoek naar een woonruimte in het bruisende Leiden? Zoek dan niet verder! We hebben nu direct… Meer informatie ↓
€ 271,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1920
m2
195
kamers
2
  •   Tuin

Meer informatie

Ben je samen op zoek naar een woonruimte in het bruisende Leiden? Zoek dan niet verder! We hebben nu direct een prachtig pand in de aanbieding waar we nu direct bewoners voor zoeken.

Antikraak in Leiden

In dit grote pand krijgen jullie 2 ruime kamers. Je zou de ene kamer bijvoorbeeld kunnen gebruiken als woonkamer en de andere kamer als slaapkamer. Ook heb je de beschikking over een keuken en sanitaire voorzieningen.

LET OP:
Voor deze woonruimte zijn we dus specifiek op zoek naar een stelletje die hier samen wil gaan wonen. Graag wijzen we je er op dat beide personen via een Mijn Interveste account dienen te reageren. Per account dien je ook alleen je eigen persoonlijke gegevens aanleveren.

Over de omgeving

Een betere locatie in Leiden kun je bijna niet vinden. Dit grachtenpand bevindt zich op loopafstand van Station Leiden Centraal en ligt in het centrum. Met de historische panden, de bootjes in het kanaal en de vele musea (zoals het Naturalis) raak je niet snel op deze stad uitgekeken.

Wil je toch iets verder weg? Via de Rijksweg A44 (Amsterdam - Den Haag) en A4 (Amsterdam - Rotterdam) ben je zo de stad uit en kun je het hele land doorkruisen. Leiden is ook een echte studentenstad. Je vind hier ook de oudste universiteit van Nederland.

IntervesteLeiden vanuit een drone

De maandelijkse kosten

Voor deze woning betaal je maandelijks slechts € 271,- per persoon all-in. Dat bedrag is dus inclusief gas, water en elektra, dus je kunt zo elke maand behoorlijk wat centen besparen.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Om je een idee te geven wat voor ondernemers Interveste continu zoekt voor onze werkruimtes zullen we hieronder enkele voorbeelden schetsen:

Fotostudio in werkruimte

Veel van onze kandidaten zijn bijzonder creatief aangelegd. En niet meer dan eens zullen deze personen van hun hobby hun werk maken. Zo wonen er voor Interveste meerdere fotografen. Uiteraard kun je een concertfotograaf worden, of maak je foto’s van natuurlandschappen, maar soms fotografeer je juist kleinere objecten. Of je maakt prachtige portretten. Het weer leent zich in Nederland vaak niet om deze foto’s buiten te maken. Dan zul je dus een fotostudio moeten gebruiken. En dan komen de Interveste werkruimtes in beeld. Want je wilt uiteraard niet de hoofdprijs betalen. Interveste biedt de goedkoopste werkruimtes van Nederland aan op bruikleenbasis. Geen langdurige contracten, maar elke maand opzegbaar. Voor slechts € 250 per maand maak je al gebruik van je eigen ruimte.

Kantoorruimte voor je bedrijf

Je begint net met je bedrijf. Thuis werken in de huiskamer is geen optie. Je wilt gewoon lekker kunnen werken zonder afgeleid te worden. Hoe kun je anders die klant op een goede manier te woord staan? Omdat je geen 100 euro per vierkante meter kunt veroorloven zoek je iets anders. De kantoorruimtes van Interveste zijn dan een geweldige uitkomst. Deze ruimtes zijn veelal voorzien van vloerbedekking of raambekleding. Je plaatst je bureau en zorgt voor een Internetverbinding en je kunt aan de slag.

Naai-atelier

Je maakt kussens, jassen, slingers of misschien wel kostuums voor die leuke carnavalsvereniging of theaterclub. Het neemt behoorlijk wat ruimte in beslag. Je kunt moeilijk heel je woonkamer vol leggen met deze kostuums en alle stofjes en garens. Waarom maakt je niet tijdelijk gebruik van de werkruimte die Interveste aanbiedt? Al is het voor twee maanden, het is mogelijk. Zo kun je rustig aan de gang en alles op maat maken. Een beetje stof in deze ruimte kan geen kwaad. Dat zuig je zo weer op. Zo zit thuis niet alles onder het stof.

Werkruimte gezocht voor het opknappen van meubels

Je bent geweldig handig en knapt die oude meubels helemaal op. Niet alleen door ze te schilderen, maar ook schuur je het hout en vernieuw je de eventuele aanwezige elektra of de bekleding. Prachtig werk, maar het neemt veel ruimte in beslag en het zou toch wel handig zijn als er een drupje verf mag vallen. Dan is een creatieve werkruimte waar je niet te veel geld aan kwijt bent reuzehandig. Een werkruimte in de buurt of juist in de nabijgelegen stad waar je de meubels ook direct kunt verkopen. Dan is een tijdelijke werkruimte uiteraard een prima optie. Lage kosten per maand en jij kunt prima aan de gang. Soms is het zelfs mogelijk als je bedrijf groter wordt dat je naar een iets grotere werkruimte doorgeplaatst wordt. En als het té groot wordt, tsja…dan kun je altijd nog naar die duurdere andere locatie waar je geen bruikleencontract hebt. Maar voor de aankomende tijd zijn de werkruimtes van Interveste fantastisch voor je doel.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod