Woning antikraak Lieshout

Helaas!
Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakwoning in Lieshout

Samenvatting

Dit is een unieke kans! Dit is de mogelijkheid om midden in het centrum van Lieshout te kunnen wonen omringd… Meer informatie ↓
anno
1933
m2
331
kamers
6
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging
  •   2e toilet

Meer informatie

In deze woning kun je samenwonen met een Roomie.

Dit is een unieke kans! Dit is de mogelijkheid om midden in het centrum van Lieshout te kunnen wonen omringd door alle gezellige en sfeervolle plekken die Lieshout te bieden heeft. Vanaf hier zit je op een steenworp afstand van de leuke winkeltjes, restaurants en alles wat je nodig hebt.

Over de woning

Voor deze villa, die ook bekend staat als burgemeesterswoning, zijn wij op zoek naar bewoners die bijzonder goed voor dit pand willen zorgen. Wij zoeken bij voorkeur een duo die de gehele villa tot hun beschikking zal krijgen.

De woning bevat een woonkamer waar je lekker met jouw medebewoner een spelletje kunt spelen of een serie kunt gaan bingen, een ruime keuken, twee separate toiletten, een badkamer en meerdere slaapkamers.

Naast alle ruimte in de woning, heb je ook nog de beschikking over een fantastisch grote tuin romdom het pand. We vragen van de nieuwe bewoners ook goed voor deze tuin te zorgen.

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand. Dat is exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 190,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Let op! De voorkeur gaat uit naar twee personen: Jullie dienen dan beiden:

  1. je in te schrijven door een Mijn Interveste account aan te maken;
  2. te reageren op deze woonruimte;
  3. alle documenten aan te leveren via je Mijn Interveste account.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod