Antikraak Lieshout


woning antikraak

Samenvatting

Over deze woning in Lieshout Deze keurige eengezinswoning gelegen in het gezellige dorpje Lieshout. Op de begane grond beschikt de… Meer informatie ↓
€ 140,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1952
m2
94
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Over deze woning in Lieshout

Deze keurige eengezinswoning gelegen in het gezellige dorpje Lieshout. Op de begane grond beschikt de woonruimte over een woonkamer, keuken en een bijkeuken, waar tevens de aansluiting van het wasmachine te vinden is. 

Op de eerste verdieping bevinden zich meerdere slaapkamers en een badkamer. Naast alle ruimte die in de woning beschikbaar is, heeft de woning ook nog een prachtig grote tuin waar je je goed kunt uitleven met een mooie tuininrichting. We vragen dan ook van de nieuwe bewoners om er voor te zorgen dat de tuin netjes onderhouden wordt.

Parkeergelegenheid

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur aanwezig om de auto te parkeren. 

Over Lieshout

Lieshout is een gemoedelijk dorpje nabij Eindhoven: lekker rustig wonen. Het Noord-Brabantse dorp staat bekend om de grootste bierbrouwerij van Europa: Bavaria. Lieshout telt ongeveer 4500 inwoners en je kunt er heerlijk eten. Voor een gezellige avond hoef je ook niet ver te zoeken. Zo heb je verschillende cafés in de omgeving zoals het Bavaria Brouwerij Café. Ook heb je er diverse winkels waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen.

De maandelijkse kosten

Belangrijk om te weten:
Bij deze antikraakwoning worden twee personen geplaatst.

De bruikleenvergoeding van deze nette woning bedraagt slechts € 140,- per persoon per maand. Dit bedrag is exclusief gas, water en elektra. De servicekosten voor de woning bedragen maandelijks € 1,91.

De getoonde foto's zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod