Samenvatting
De benedenverdieping van deze woning is voorzien van een hal, woonkamer, keuken, een toilet en bijkeuken met aansluiting voor een… Meer informatie
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst
  • Bouwjaar: 1952
  • 5 kamers
  • Inrichting: kaal
  • 95m² woonoppervlakte
  • OV: bushalte
  • Winkels op fietsafstand
Keurmerk Leegstandbeheer

Over deze antikraak woning

De benedenverdieping van deze woning is voorzien van een hal, woonkamer, keuken, een toilet en bijkeuken met aansluiting voor een wasmachine. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers en een badkamer. Verder heb je het gemak van een hele grote tuin.
Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur aanwezig.

Over deze woning in Lieshout

De antikraak woning is gesitueerd in het pittoreske Lieshout, gelegen tussen grotere steden als Eindhoven en Helmond. Lieshout beschikt uiteraard over een winkelcentrum en openbaar vervoer.

Maandelijkse kosten

Voor deze woning betaal je slechts € 100,- per persoon per maand wanneer je er gaat samenwonen. Liever alleen wonen? Dat kan voor € 150,- per maand. Deze bedragen zijn exclusief gas, water en elektra.

Let op! De voorkeur gaat uit naar 2 personen: Jullie kunnen ieder inschrijven als woningzoekende, reageren op het aanbod en alle documenten aanleveren.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger