Woning antikraak Lieshout

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Lieshout wel!
Meer info

Samenvatting

Over de locatie Deze antikraakwoning is gesitueerd in het pittoreske Lieshout, gelegen tussen grotere steden als Eindhoven en Helmond. Beide… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1952
m2
94
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Over de locatie

Deze antikraakwoning is gesitueerd in het pittoreske Lieshout, gelegen tussen grotere steden als Eindhoven en Helmond. Beide steden zijn binnen 20 minuten rijden te bereiken. Lieshout maakt deel uit van de gemeente Laarbeek. Het dorp beschikt over een winkelcentrum en openbaar vervoer.

Over deze woning in Lieshout

Deze eengezinswoning is op de begane grond voorzien van een hal, een woonkamer, een keuken en een apart toilet. Verder is er een bijkeuken in de woning aanwezig, waar ook de aansluiting van het wasmachine te vinden is.

Op de eerste verdieping bevinden zich meerdere slaapkamers en een badkamer. Naast alle ruimte die in de woning beschikbaar is, is er ook nog eens de beschikbaarheid tot een grote tuin. We vragen van de nieuwe bewoners om er voor te zorgen dat de tuin netjes onderhouden wordt. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur aanwezig.

Maandelijkse kosten

Belangrijk om te weten:
Bij deze antikraakwoning worden twee personen geplaatst.
De bruikleenvergoeding bedraagt dan slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra. De servicekosten voor de woning bedragen maandelijks € 1,91.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod