Woning antikraak Lieshout

Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woning in Lieshout wel
Beek en Donk
Meer info
Samenvatting
Deze antikraak twee-onder-een-kapwoning heeft drie slaapkamers, een woonkamer, keuken, badkamer, toiletruimte en een eigen oprit. Ook beschikt de woning ook over… Meer informatie
€ 110,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1959
 m2
99
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid

Over deze antikraakwoning

Deze antikraak twee-onder-een-kapwoning heeft drie slaapkamers, een woonkamer, keuken, badkamer, toiletruimte en een eigen oprit. Ook beschikt de woning ook over een zeer grote tuin en eigen oprit.
Voor deze woning zijn wij bij voorkeur op zoek naar mensen die hier willen samenwonen.

Over de woonomgeving

De woonruimte bevindt zich in een rustige woonwijk op steenworp afstand van het centrum van Lieshout. Faciliteiten zoals een supermarkt, slager, bakkerij en drogist liggen op loopafstand van de woonruimte. Ook vind je in het dorp mogelijkheden om gezellig een hapje buiten de deur te eten. Wanneer je van natuur houd dan kun je het landelijke gebied in trekken om te wandelen of fietsen.

Maandelijkse kosten

Ga je samenwonen (onze voorkeur)? Dan betalen jullie slechts € 100,- per persoon per maand, exclusief gas, water, elektra. Wanneer je de kans krijgt om hier alleen te gaan wonen, dan betaal je € 150,- per maand, exclusief gas, water, elektra. Ook wordt er maandelijks een bedrag van € 1,91 aan servicekosten in rekening gebracht.

Onze voorkeur voor deze woonruimte gaat uit naar het plaatsen van twee personen.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger