Samenvatting
Deze fantastische boerderij kan jouw nieuwe thuishaven zijn. De boerderij bestaat uit verschillende gebouwen. Zo is er uiteraard het woongedeelte… Meer informatie
€ 120,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1952
 m2
250
kamers
6
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Berging
  •   Zolder

Over deze antikraakwoning

Deze fantastische boerderij kan jouw nieuwe thuishaven zijn. De boerderij bestaat uit verschillende gebouwen. Zo is er uiteraard het woongedeelte en is er een grote schuur aanwezig die je als bergruimte kunt gebruiken. Een deel van het terrein is nog in gebruik door een agrariër, dus je zult de oprit naar de woning toe moeten delen. 

Indeling boerderij

Het woongedeelte van de boerderij bestaat o.a. uit een woonkamer en vijf slaapkamers. Vier van de slaapkamers bevinden zich op de 1e verdieping en één slaapkamer bevindt zich op de begane grond. Uiteraard is er ook een keuken aanwezig. Dit is wederom een grote ruimte waar je meer dan voldoende plek hebt voor een grote tafel in te plaatsen, om vervolgens heerlijk uitgebreid een groots diner te organiseren.

Verder is er aan de voorkant nog een fijne buitenruimte te vinden. Dus wanneer je over groene vingers beschikt, kun je je hier heerlijk uitleven. 

Over de omgeving

Linschoten bevindt zich ten westen van Utrecht. Binnen 20 minuten sta je in het centrum van Utrecht. Dit maakt eventueel woon- en werkverkeer natuurlijk extra makkelijk. Linschoten is een klein dorpje (rond de 4000 inwoners) met veel pracht en praal. Zo staan er maar liefst 67 rijksmonumenten in het dorp. Verder zijn ook alle voorzieningen zoals bijvoorbeeld een supermarkt op 10 min. lopen afstand te bereiken.

De maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 115,- per persoon per maand. Dat is exclusief gas, water en elektra. Voor deze unieke woning zijn wij uitsluitend op zoek naar twee personen die gaan samenwonen.


mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger