Samenvatting
Deze appartementen beschikken over 2 slaapkamers, woonkamer, keuken en sanitaire voorzieningen. Ook beschik je over een eigen balkon en berging.… Meer informatie
€ 95,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1961
 m2
50
kamers
3
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

Deze appartementen beschikken over 2 slaapkamers, woonkamer, keuken en sanitaire voorzieningen. Ook beschik je over een eigen balkon en berging.

Dit appartementencomplex is gelegen in Lisse in de provincie Zuid-Holland. Parkeren kan voor de deur in de daarvoor bestemde parkeervakken.

MAANDELIJKSE KOSTEN
De maandelijkse kosten bedragen slechts € 95,- per persoon per maand voor personen die gaan samenwonen. Personen die alleen willen gaan wonen betalen € 140,- per maand. In beide situaties is dit exclusief gas, water en elektra.
Daarnaast worden er niet verrekenbare servicekosten in rekening gebracht van € 22,02.
mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger