Samenvatting
Ben jij een 'handige Harrie' en houd je wel van een uitdaging? Dan zou dit wel eens het project voor… Meer informatie
€ 120,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1981
 m2
35
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid

Over deze antikraakwoning

Ben jij een 'handige Harrie' en houd je wel van een uitdaging? Dan zou dit wel eens het project voor jou kunnen zijn! De woning kan nog wel wat liefde gebruiken van de nieuwe bewoner. De woning bestaat uit drie kamers. Om je een vliegende start te geven zal er alvast een douchecabine geplaatst worden. 

Over de locatie

Kunst, cultuur, architectuur, culinaire hoogstandjes en ga zo maar door. Maastricht bezit het allemaal, wat het dan ook één van de populairste steden maakt voor een dagje weg. Het centrum geeft je uren winkelplezier met de talloze winkels en boetiekjes die hier gevestigd zijn. De sfeervolle straten en steegjes leiden je naar bijzondere plekken zoals kerken en kathedralen of bijvoorbeeld het Vrijthof. Het grootste en bekendste plein van Maastricht. Verder vind je talloze prachtige parken en gebieden in en rondom de stad. Maastricht word wel eens de gastronomische hoofdstad van Nederland genoemd. Wat logisch te verklaren is door de vele restaurants en cafés die zich hier hebben gevestigd. Enkele van deze restaurants springen er boven uit en dragen dan ook met trots een Michelinster. 

In de omgeving van de stad is veel moois te bewonderen en je stapt binnen no-time de grens over naar onze buurlanden België en Duitsland. Kortom, een fantastische locatie om te wonen!

Over de kosten

Wanneer je met twee personen in deze woonruimte gaat wonen betaal je € 115,- per persoon per maand. Wil je deze woonruimte toch liever alleen bewonen dan betaal je € 185,- per maand.

De kosten zijn exclusief gas, water en elektra. Voor deze woning betaal je geen servicekosten.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger