Samenvatting
De woonruimte Het betreft een vrijstaande woonboerderij met 4 kamers, een berging en een grote tuin. Tevens kunt u genieten van… Meer informatie
€ 110,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1960
 m2
150
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid

Over deze antikraakwoning

De woonruimte
Het betreft een vrijstaande woonboerderij met 4 kamers, een berging en een grote tuin. Tevens kunt u genieten van een mooi uitzicht.

De ligging
Marknesse is een dorp in de Noordoostpolder ten oosten van de hoofdplaats Emmeloord. De bushalte ligt op loopafstand van de woning. Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid.

Prijzen
De woonruimte wordt aangeboden op basis van bruikleen en de kosten bedragen
€ 85,- per persoon, per maand. Dit bedrag is exclusief gas/water/elektra.

Voorwaarden
Om in aanmerking te komen voor deze woonruimte, dient u te voldoen aan de standaard voorwaarden van Interveste: http://www.interveste.nl/kandidaten/woningen-antikraak/voorwaarden.

Bijzonderheden
Voor deze vrijstaande woning zijn wij uitsluitend op zoek naar 2 personen die samen de woonruimte gaan betrekken.
mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger