Woning antikraak Meerkerk

Helaas!
Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.

Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakwoning in Meerkerk

Samenvatting

Was het vroeger altijd jouw droom om bij de ambulance te werken, maar is het toch uiteindelijk iets anders geworden?… Meer informatie ↓
anno
2000
m2
157
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

Was het vroeger altijd jouw droom om bij de ambulance te werken, maar is het toch uiteindelijk iets anders geworden? Nu heb je alsnog de mogelijkheid om rond te lopen in de ambulancepost. Wij hebben namelijk een voormalig ambulancepost beschikbaar waar we 2 mensen heel blij mee kunnen maken. 

Voor deze woonruimte zijn we uitsluitend op zoek naar 2 personen die hier samen willen gaan wonen.

Over deze woonruimte

Bij deze unieke woning heb je een mooie woonkamer en meerdere slaapkamers tot je beschikking. Met een nette keuken en badkamer erbij heb je alles wat deze ambulancepost omtovert tot een waar paleisje.
Waar vroeger de ambulances stonden kun je een hometrainer neer zetten om de ruimte in te richten tot een privégym. Perfect om de coronakilootjes er weer af te trainen. 
Ga je liever hardlopen in de natuur, dan kun je gebruik maken van de grote achtertuin. In deze tuin staat ook nog een afdakje waar je jouw fiets eventueel kwijt kan.

Maandelijkse kosten

Wie zegt dat wonen in een uniek stulpje duur moet zijn? Per maand betaal je maar het kleine bedrag van 260 euro per persoon. G/W/E is bij deze prijs inbegrepen.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod