Samenvatting
Was het vroeger altijd jouw droom om bij de ambulance te werken, maar is het toch uiteindelijk iets anders geworden?… Meer informatie
€ 260,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
2000
 m2
157
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Greenchoice korting
  •   Schuur

Over deze antikraakwoning

Was het vroeger altijd jouw droom om bij de ambulance te werken, maar is het toch uiteindelijk iets anders geworden? Nu heb je alsnog de mogelijkheid om rond te lopen in de ambulancepost. Wij hebben namelijk een voormalig ambulancepost beschikbaar waar we 2 mensen heel blij mee kunnen maken. 

Voor deze woonruimte zijn we uitsluitend op zoek naar 2 personen die hier samen willen gaan wonen.

Over deze woonruimte

Bij deze unieke woning heb je een mooie woonkamer en meerdere slaapkamers tot je beschikking. Met een nette keuken en badkamer erbij heb je alles wat deze ambulancepost omtovert tot een waar paleisje.
Waar vroeger de ambulances stonden kun je een hometrainer neer zetten om de ruimte in te richten tot een privégym. Perfect om de coronakilootjes er weer af te trainen. 
Ga je liever hardlopen in de natuur, dan kun je gebruik maken van de grote achtertuin. In deze tuin staat ook nog een afdakje waar je jouw fiets eventueel kwijt kan.

Maandelijkse kosten

Wie zegt dat wonen in een uniek stulpje duur moet zijn? Per maand betaal je maar het kleine bedrag van 260 euro per persoon. G/W/E is bij deze prijs inbegrepen.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger