Samenvatting
In Meppel gaat zich een unieke kans voordoen. Deze prachtige vrijstaande boerderij zoekt nieuwe bewoners! We zijn op zoek naar… Meer informatie
€ 120,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1920
 m2
128
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Over deze antikraakwoning

In Meppel gaat zich een unieke kans voordoen. Deze prachtige vrijstaande boerderij zoekt nieuwe bewoners! We zijn op zoek naar koppels die graag over de panden op dit terrein willen waken. De oude woonboerderij is beschikbaar gesteld voor één stelletje. De boerderij beschikt over een woonkamer en meerdere slaapkamers. Ook is er een grote schuur omgebouwd tot woonverblijf en ook hier is beschikbaarheid voor één stelletje. Dit pand beschikt net zoals de boerderij over een woonkamer, meerdere slaapkamers en uiteraard een eigen badkamer. De panden zijn omringd door een groot stuk grond. We vragen de nieuwe bewoners om de tuintjes bij te houden. 

Over Meppel

Met haar wateren rond het centrum wordt Meppel ook weleens het 'Mokum van het Noorden' genoemd. Net als Amsterdam kent Meppel verschillende grachten zoals de Heerengracht, Keizersgracht en Prinsengracht. Meppel kent verschillende scheepswerven en is voor schepen bereikbaar via het Meppelerdiep. Meppel kent een rijke historie en heeft een prachtig aanzien met haar historische binnenstad met vele pakhuizen.

Maandelijkse kosten

Wanneer jullie samen in deze woonruimte dan betaal je slechts € 120,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger