Samenvatting
Deze eengezinswoning uit 1800 heeft een perceeloppervlakte van 698m² en een woonoppervlakte van 506m². Het betreft een karakteristieke woning met… Meer informatie
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1800
 m2
506
kamers
4
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

Deze eengezinswoning uit 1800 heeft een perceeloppervlakte van 698m² en een woonoppervlakte van 506m². Het betreft een karakteristieke woning met tuin. Je beschikt er over 4 kamers, een keuken, sanitaire voorzieningen en een woonkamer.
De woonruimte is gelegen aan het randje van het gezellige centrum van Meppel.
We zijn voor deze woning op zoek naar personen die hier willen samenwonen. Dit kan met je partner zijn, maar natuurlijk ook met een goede vriend/vriendin. Zorg bij interesse in deze woonruimte ervoor dat jullie beiden staan ingeschreven, reageren en ook beiden een volledig dossier aanleveren.

Over Meppel

Met haar wateren rond het centrum wordt Meppel ook weleens het 'Mokum van het Noorden' genoemd. Net als Amsterdam kent Meppel verschillende grachten zoals de Heerengracht, Keizersgracht en Prinsengracht. Meppel kent verschillende scheepswerven en is voor schepen bereikbaar via het Meppelerdiep. Meppel kent een rijke historie en heeft een prachtig aanzien met haar historische binnenstad met vele pakhuizen.

Maandelijkse kosten

Als je gaat samenwonen in deze woonruimte dan betaal je slechts € 100,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra.
Mocht je de kans krijgen om hier alleen te gaan wonen dan zul je € 150,- per maand exclusief gas, water en elektra betalen.

Interveste Antikraak in Meppel

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger