Samenvatting
Dit leuke appartement beschikt o.a. over een woonkamer, twee slaapkamers, een keuken en een badkamer en ook nog eens een… Meer informatie
€ 110,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1958
 m2
90
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Greenchoice korting
  •   Berging

Over deze antikraakwoning

Dit leuke appartement beschikt o.a. over een woonkamer, twee slaapkamers, een keuken en een badkamer en ook nog eens een separaat toilet. Het appartement biedt meer dan voldoende ruimte. Het beschikt namelijk over ruim 90m². Heb je in het appartement een te kort aan bergruimte? Geen zorgen er is ook een berging aanwezig. Ook kun je heerlijk op je eigen balkon genieten van alles wat er om je heen gebeurd. Een top appartement op een toplocatie! 

Centrum op steenworp afstand

Binnen enkele minuten sta je midden in de sfeervolle binnenstad van Nijmegen met het mooie winkelgebied, de gezellige barretjes en de vele restaurants waar je heerlijke culinaire momenten kunt beleven. Nijmegen is de stad van de vele evenementen, zoals de meest bekende de Nijmeegse Vierdaagse plus de bijbehorende Vierdaagsefeesten. Vergeet ook zeker niet om op een mooie zonnige dag rond te struinen in één van de vele prachtige parken die Nijmegen rijk is zoals het welbekende Goffertpark. Is het een regenachtige dag? Ga dan op verkenning in één van de vele musea of geniet van een concert in het poppodium Doornroosje. Ook de stadsschouwburg ligt op op enkele minuten lopen van de woning! Maak je dagelijks gebruik van het openbaar vervoer? Op slechts enkele minuten lopen vind je Nijmegen centraal station!

Bijbehorende kosten

Dit is het beste nieuws van deze advertentie: Je kunt hier al wonen voor maar € 110,- p.p. en je betaalt € 154,11 aan servicekosten per maand. Wanneer je alleen gaat wonen in deze antikraakwoning betaal je € 165,- per maand. Verder worden er maandelijkse kosten in rekening gebracht voor het servicefonds. De kosten hiervan bedragen €4,96 per maand.

Hoe kun je in aanmerking komen?

Als je nog geen Mijn Interveste account hebt kun je die NU aanmaken. Maak je dossier compleet en upload de benodigde documenten (als je dat nog niet gedaan hebt). Als je tot de gelukkigen behoort, nemen wij snel contact met je op om je uit te nodigen voor een bezichtiging!

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger