Samenvatting
Op minder dan 10 minuten fietsen vanaf het centrum van Nijmegen gaan we deze semi-zelfstandige kamers beheren. De kamers hebben… Meer informatie
€ 250,- p.m. all-in 
  •   Direct beschikbaar
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting
  • 1 kamer
  • Inrichting: kaal
  • 20m² woonoppervlakte
  • OV: bushalte
  • Winkels onbekend

Over deze antikraak kamer

Op minder dan 10 minuten fietsen vanaf het centrum van Nijmegen gaan we deze semi-zelfstandige kamers beheren.

De kamers hebben eigen sanitaire voorzieningen zoals toilet en douche. Er zijn meerdere keukens aanwezig en de geschakelde woningen liggen op een prachtig rustig terrein maar toch nabij het centrum van Nijmegen. De meerdere woonruimtes bevinden zich verspreid over de drie verdiepingen van het pand.

Prachtige kans voor o.a. studenten

Dit is natuurlijk een prachtige kans voor studenten om bijzonder goedkoop te wonen. Een gemiddelde studentenkamer (waar je geen eigen sanitaior hebt) kost in Nijmegen normaal rond de 4 á 500 euro. Hier kun je voor € 250 per maand All-IN wonen! Zo hou je elke maand mooi wat extra centen over.

Antikraak in Nijmegen: afstanden

De bushalte ligt vlak voor de deur: in 10 minuten sta je op Nijmegen Centraal Station en dat is dezelfde tijd die nodig is om naar de Radboud universiteit te fietsen.

Parkeren is wat lastiger omdat het om een autoluw terrein gaat. Dus fietsers, voetgangers, OV-kaarthouders maken hier meer kans.

Pak je koffers vast in, want we zoeken op zeer korte termijn goede bewoners!

Hoe kun je in aanmerking komt

Klik op de reageer knop. Als je nog geen Mijn Interveste account hebt kun je die NU aanmaken. Maak je dossier compleet en upload de benodigde documenten (als je dat nog niet gedaan hebt). en als je tot de gelukkigen behoort, nemen wij snel contact op met je om je uit te nodigen voor een bezichtiging!

Interveste Nijmegen vanuit de lucht

Reageer nu

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger