Kamer antikraak Nijmegen

Deze antikraakkamer wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woning in Nijmegen wel
Nijmegen
Nijmegen
Meer info
Antikraakkamer in Nijmegen
Samenvatting
Op minder dan 10 minuten fietsen vanaf het centrum van Nijmegen komt deze kamer beschikbaar. De kamer heeft gedeelde sanitaire voorzieningen zoals… Meer informatie
anno
9000
 m2
20
kamer
1

Over deze antikraakkamer

Op minder dan 10 minuten fietsen vanaf het centrum van Nijmegen komt deze kamer beschikbaar.

De kamer heeft gedeelde sanitaire voorzieningen zoals toilet en douche. Er zijn meerdere keukens aanwezig en de geschakelde woning ligt op een prachtig rustig terrein maar toch nabij het centrum van Nijmegen. De woonruimte bevindt zich op de 1e verdieping van het pand.

Prachtige kans nabij het centrum van Nijmegen

Dit is natuurlijk een prachtige kans om bijzonder goedkoop te wonen nabij het centrum van Nijmegen. Je kunt in deze kamer al voor € 250,-  per maand All-IN wonen! Zo hou je elke maand mooi wat extra centen over.

Antikraak in Nijmegen: afstanden

De bushalte ligt vlak voor de deur: in 10 minuten sta je op Nijmegen Centraal Station en dat is dezelfde tijd die nodig is om naar de Radboud universiteit te fietsen.

Parkeren is wat lastiger omdat het om een autoluw terrein gaat. Dus fietsers, voetgangers, OV-kaarthouders maken hier meer kans.

Pak je koffers vast in, want we zoeken op zeer korte termijn een goede bewoner!

Hoe kun je in aanmerking komen

Klik op de reageer knop. Als je nog geen Mijn Interveste account hebt kun je die NU aanmaken. Maak je dossier compleet en upload de benodigde documenten (als je dat nog niet gedaan hebt). En als je tot de gelukkigen behoort, nemen wij snel contact op met je om je uit te nodigen voor een bezichtiging!

Interveste Nijmegen vanuit de lucht

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger