Samenvatting
Over deze antikraakwoning Dit karakteristieke pand komt op korte termijn beschikbaar als antikraakwoning. Het prachtige gebouw is een voormalige zorglocatie… Meer informatie
€ 110,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
 m2
224
kamers
4
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraak woning

Over deze antikraakwoning

Dit karakteristieke pand komt op korte termijn beschikbaar als antikraakwoning. Het prachtige gebouw is een voormalige zorglocatie waarin jij nu de kans krijgt om te wonen in een zee van ruimte (maar liefst 224m²). Je krijgt de beschikking tot meerdere kamers, een keuken, een separaat toilet en een badkamer. Naast de woonruimte is er ook nog eens parkeerruimte voor de auto.

LET OP! Doordat de woning zo riant is zijn wij op zoek naar een stelletje die de woonruimte wil betrekken.

Centrum op steenworp afstand

Binnen enkele minuten fietsen sta je midden in de sfeervolle binnenstad van Nijmegen met het mooie winkelgebied, de gezellige barretjes en de vele restaurants waar je heerlijke culinaire momenten kunt beleven. Nijmegen is de stad van de vele evenementen, zoals de meest bekende de Nijmeegse Vierdaagse plus de bijbehorende Vierdaagsefeesten. Vergeet ook zeker niet om op een mooie zonnige dag rond te struinen in één van de vele prachtige parken die Nijmegen rijk is zoals het welbekende Goffertpark. Is het een regenachtige dag? Ga dan op verkenning in één van de vele musea of geniet van een concert in het poppodium Doornroosje.


Bijbehorende kosten

Dit is het beste nieuws van deze advertentie: Je kan hier al wonen voor maar € 110,- p.p. en je betaalt om precies te zijn € 0,- aan servicekosten!

Hoe kun je in aanmerking komen?

Klik op de reageer knop. Als je nog geen Mijn Interveste account hebt kun je die NU aanmaken. Maak je dossier compleet en upload de benodigde documenten (als je dat nog niet gedaan hebt). Als je tot de gelukkigen behoort, nemen wij snel contact op met je om je uit te nodigen voor een bezichtiging!
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger