Antikraak Nijmegen


woning antikraak

Samenvatting

Nieuw bij Interveste: de Club van vrijwilligers Ben je op zoek naar woonruimte in Nijmegen en wil je graag nét… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1897
m2
224
kamers
4

Meer informatie

Nieuw bij Interveste: de Club van vrijwilligers

Ben je op zoek naar woonruimte in Nijmegen en wil je graag nét even iets meer doen voor je wijk? Meld je dan nu aan voor de Club van vrijwilligers en draag samen met je buurtbewoners bij aan een veilige en geborgen leefomgeving in de wijk Nijmegen-Oud-West.
Ook met weinig tijd kun je al helpen!
Voor dit fijne appartement in Nijmegen zijn we op zoek naar enthousiaste wijkvrijwilligers die graag mensen in de wijk helpen, de buurt schoon en veilig houden of het leuk vinden om wat te schrijven over de wijk.
We vragen absoluut geen uren van je tijd maar gaan juist graag met je in gesprek over hoe jij je vrijwilligersfunctie zou willen invullen. Ben je handig of juist sociaal ingesteld? Heb je groene vingers of een hart voor de medemens? Samen kunnen we tot leuke projecten komen die bijdragen aan de leefbaarheid van de buurt.

Over deze antikraakwoning

Dit karakteristieke pand komt op korte termijn beschikbaar als antikraakwoning. Het prachtige gebouw is een voormalige zorglocatie waarin jij nu de kans krijgt om te wonen in een zee van ruimte (maar liefst 224m²). Je krijgt de beschikking tot meerdere kamers, een keuken, een separaat toilet en een badkamer. Naast de woonruimte is er ook nog eens parkeerruimte voor de auto.

LET OP! Doordat de woning zo riant is zijn wij op zoek naar een stelletje die de woonruimte wil betrekken.

Centrum op steenworp afstand

Binnen enkele minuten fietsen sta je midden in de sfeervolle binnenstad van Nijmegen met het mooie winkelgebied, de gezellige barretjes en de vele restaurants waar je heerlijke culinaire momenten kunt beleven. Nijmegen is de stad van de vele evenementen, zoals de meest bekende de Nijmeegse Vierdaagse plus de bijbehorende Vierdaagsefeesten. Vergeet ook zeker niet om op een mooie zonnige dag rond te struinen in één van de vele prachtige parken die Nijmegen rijk is zoals het welbekende Goffertpark. Is het een regenachtige dag? Ga dan op verkenning in één van de vele musea of geniet van een concert in het poppodium Doornroosje.


Bijbehorende kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 190,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Hoe kun je in aanmerking komen?

Klik op de reageer knop. Als je nog geen Mijn Interveste account hebt kun je die NU aanmaken. Maak je dossier compleet en upload de benodigde documenten (als je dat nog niet gedaan hebt). Als je tot de gelukkigen behoort, nemen wij snel contact op met je om je uit te nodigen voor een bezichtiging!
Club van Vrijwilligers Let op: we zoeken voor deze woning vrijwilligers!

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod