Woning antikraak Nijmegen

Deze antikraak woning is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woning in Nijmegen wel
Nijmegen
Nijmegen
Meer info
Samenvatting
Antikraak woning in Nijmegen Dit karakteristieke pand komt op korte termijn beschikbaar als antikraakwoning. Jij krijgt nu de kans om… Meer informatie
€ 110,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
 m2
80
kamers
3
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraak woning

Antikraak woning in Nijmegen

Dit karakteristieke pand komt op korte termijn beschikbaar als antikraakwoning. Jij krijgt nu de kans om te wonen in deze unieke woonruimte (ongeveer 80m² komt tot je beschikking te staan). Je krijgt de beschikking tot meerdere kamers, een keuken, een separaat toilet en een badkamer.

Centrum op steenworp afstand

Binnen enkele minuten fietsen sta je midden in de sfeervolle binnenstad van Nijmegen met het mooie winkelgebied, de gezellige barretjes en de vele restaurants waar je heerlijke culinaire momenten kunt beleven. Nijmegen is de stad van de vele evenementen, zoals de meest bekende de Nijmeegse Vierdaagse plus de bijbehorende Vierdaagsefeesten.

Vergeet ook zeker niet om op een mooie zonnige dag rond te struinen in één van de vele prachtige parken die Nijmegen rijk is zoals het welbekende Goffertpark. Is het een regenachtige dag? Ga dan op verkenning in één van de vele musea of geniet van een concert in het poppodium Doornroosje of De Vereeniging.

Interveste antikraak in het prachtige Nijmegen

Kosten antikraak woning Nijmegen

Dit is het beste nieuws van deze advertentie: Je kunt hier al wonen voor maar € 110,- p.p. en je betaalt om precies te zijn € 0,- aan servicekosten! De kosten zijn exclusief gas, water en licht.

In aanmerking komen?

Klik op de reageer knop. Als je nog geen Mijn Interveste account hebt kun je die direct aanmaken. Maak je dossier compleet en upload de benodigde documenten (als je dat nog niet gedaan hebt). Als je tot de gelukkigen behoort, nemen wij snel contact op met je om je uit te nodigen voor een bezichtiging!

LET OP! Voor deze woonruimte zijn wij specifiek op zoek naar twee personen die de woonruimte willen betrekken.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger