Samenvatting
Deze knusse seniorenwoning is gelijkvloers en beschikt o.a. over een woonkamer, een slaapkamer, een compacte keuken en een badkamer. Ook… Meer informatie
€ 105,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1969
 m2
47
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Greenchoice korting
  •   Berging

Over deze antikraakwoning

Deze knusse seniorenwoning is gelijkvloers en beschikt o.a. over een woonkamer, een slaapkamer, een compacte keuken en een badkamer. Ook is er aan de achterzijde een patio waar je heerlijk kunt vertoeven. Ook is er in de woning een berging waar je je spullen in kan opslaan. Altijd handig! Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid in de straat en in de omgeving om je auto te parkeren. 

Centrum op steenworp afstand

Binnen enkele minuten fietsen sta je midden in de sfeervolle binnenstad van Nijmegen met het mooie winkelgebied, de gezellige barretjes en de vele restaurants waar je heerlijke culinaire momenten kunt beleven. Nijmegen is de stad van de vele evenementen, zoals de meest bekende de Nijmeegse Vierdaagse plus de bijbehorende Vierdaagsefeesten. Vergeet ook zeker niet om op een mooie zonnige dag rond te struinen in één van de vele prachtige parken die Nijmegen rijk is zoals het welbekende Goffertpark. Ook ligt er voor de deur een klein parkje waar je een frisse neus kan halen tijdens een blokje om. Is het een regenachtige dag? Ga dan op verkenning in één van de vele musea of geniet van een concert in het poppodium Doornroosje.

Bijbehorende kosten

Dit is het beste nieuws van deze advertentie: Je kunt hier al wonen voor maar € 105,- p.p. en je betaalt € 107,22 aan servicekosten per maand. Hier zitten o.a. de stookkosten al bij inbegrepen! Wanneer je alleen gaat wonen in deze antikraakwoning betaal je € 160,- per maand.

Hoe kun je in aanmerking komen?

Als je nog geen Mijn Interveste account hebt kun je die NU aanmaken. Maak je dossier compleet en upload de benodigde documenten (als je dat nog niet gedaan hebt). Als je tot de gelukkigen behoort, nemen wij snel contact met je op om je uit te nodigen voor een bezichtiging!

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger