Woning antikraak Oisterwijk

Deze antikraak woning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Hillegom
Zoetermeer
Meer woningen
Antikraak woning in Oisterwijk
Samenvatting
De prachtige vrijstaande woonboerderij beschikt over vijf slaapkamers, woonkamer, leefkeuken, bijkeuken, badkamer (met apart ligbad) en toiletruimte. Aan ruimte geen… Meer informatie
  • Parkeergelegenheid
  • Geen wachtlijst
  • Greenchoice korting
  • Bouwjaar: 1970
  • 9 kamers
  • Gedeeltelijk gestoffeerd
  • 137m² woonoppervlakte
  • OV: bushalte
  • Winkels op fietsafstand

Over deze antikraak woning

De prachtige vrijstaande woonboerderij beschikt over vijf slaapkamers, woonkamer, leefkeuken, bijkeuken, badkamer (met apart ligbad) en toiletruimte. Aan ruimte geen gebrek, ook rondom het huis. Parkeren kan gratis voor de deur!

Locatie antikraak woonboerderij

De woonruimte is landelijk gelegen, buiten het dorpscentrum van Oisterwijk (maar binnen 6 minuten sta je op De Lind in het centrum van de stad).

Op respectievelijk 4 en 6 kilometer vind je de opritten naar de snelwegen A58 en A65.
Maar daar merk je hier weinig van tussen de landerijen en bossen. Je hebt uitzicht over uitgestrekte landerijen. Hou je van rust? Dan is dit de ideale locatie!

Maandelijkse kosten

Je betaalt slechts € 110,- per persoon per maand. Dit is wel exclusief de kosten voor gas, water en elektra. Let op! De voorkeur gaat uit naar 2 personen, ieder dient hiervoor een inschrijving te voldoen en zijn/haar documentatie aan te leveren.

De stad Oisterwijk

Geloof het of niet, maar Oisterwijk is echt een stad, In 1212 kreeg de wijk ten oosten van Tilburg (vandaar de naam Oisterwijk) marktrechten en daarmee ook de rechten zichzelf stad te noemen. Maar, aangezien er slechts 20.000 mensen woonachtig zijn noemt men Oisterwijk toch maar een dorp (met stadsrechten). In 2012 werd nog uitgebreid gevierd dat het dorp 800 jaar geleden stadsrechten had verkregen.

Een wat recenter feest wordt jaarlijks gehouden met vele dance-acts: het Intents festival. Drie dagen lang werken vrijwilligers namens een carnavalsvereniging aan dit grote festival.

Oisterwijk: Parel in 't groen

Oisterwijk bevindt zich midden in natuurgebied De Kampina. Rondom Oisterwijk heb je dan ook prachtige wandel- en fietspaden die dwars door het gebied met 80 vennen lopen. En in totaal vind je naast al die paden en in het centrum zo'n 6000 terrasplekken. Je kunt dus na een wandeling altijd ergens uitrusten en terecht voor een warme kop koffie of chocolademelk of een verfrissend drankje. Vandaar dat Oisterwijk de slogan 'Parel in 't Groen' bedacht.

De Lind

De hele kern van Oisterwijk bestaat uit monumentale pandjes met winkels en een fijne selectie van restaurantjes en cafés. De Lind is de voormalige marktplaats van Oisterwijk en hier bevinden zich nog enkele eeuwenoude herenhuizen.
De lindeboom op de markt werd al beschreven in de 14e eeuw. Het is niet duidelijk of het om de huidige lindeboom gaat, maar het is een feit dat deze boom de oudste van Oisterwijk is.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger