Samenvatting
In Oisterwijk komt op een toplocatie een leuke woning beschikbaar. De woning beschikt o.a. over een woonkamer, keuken, badkamer, apart… Meer informatie
€ 120,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1979
 m2
85
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging

Over deze antikraakwoning

In Oisterwijk komt op een toplocatie een leuke woning beschikbaar. De woning beschikt o.a. over een woonkamer, keuken, badkamer, apart toilet en twee slaapkamers. Eén slaapkamer bevindt zich op de eerste verdieping, de andere slaapkamer bevindt zich op de begane grond. In omliggende straten zijn er voldoende parkeermogelijkheden. 

De woning is op steenworp afstand van de Petruskerk te vinden en op slechts enkele minuten lopen sta je midden in het centrum van Oisterwijk met alle leuke winkels en terrasjes. Om de hoek van de woning vind je een supermarkt en de bakker. 

Let op! Het betreft hier een korte woonduur met een schatting van 2 maanden.

Over de locatie

Oisterwijk (ook wel de Parel in 't Groen genoemd) is een prachtig dorp in Noord-Brabant. Deze naam komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Rondom Oisterwijk bevinden zich prachtige natuurgebieden zoals de Oisterwijkse bossen en vennen. Hier kun je uren rondstruinen zonder iemand tegen te komen. Naar omliggende steden en dorpen heeft Oisterwijk een uitstekende verbinding. Zo ben je met de trein binnen enkele minuten in het centrum van Tilburg. Verplaats je jezelf met de auto dan sta je binnen twee minuten op uitvalswegen naar Tilburg, 's-Hertogenbosch of Eindhoven. 

Maandelijkse kosten

Wanneer je hier gaat samenwonen betaal je € 115,00 per persoon per maand. Alleen wonen kan ook, je betaalt dan € 185,00 per maand. Kosten zijn exclusief gas, water en elektra.

mobile only

De stad Oisterwijk

Geloof het of niet, maar Oisterwijk is echt een stad, In 1212 kreeg de wijk ten oosten van Tilburg (vandaar de naam Oisterwijk) marktrechten en daarmee ook de rechten zichzelf stad te noemen. Maar, aangezien er slechts 20.000 mensen woonachtig zijn noemt men Oisterwijk toch maar een dorp (met stadsrechten). In 2012 werd nog uitgebreid gevierd dat het dorp 800 jaar geleden stadsrechten had verkregen.

Een wat recenter feest wordt jaarlijks gehouden met vele dance-acts: het Intents festival. Drie dagen lang werken vrijwilligers namens een carnavalsvereniging aan dit grote festival.

Oisterwijk: Parel in 't groen

Oisterwijk bevindt zich midden in natuurgebied De Kampina. Rondom Oisterwijk heb je dan ook prachtige wandel- en fietspaden die dwars door het gebied met 80 vennen lopen. En in totaal vind je naast al die paden en in het centrum zo'n 6000 terrasplekken. Je kunt dus na een wandeling altijd ergens uitrusten en terecht voor een warme kop koffie of chocolademelk of een verfrissend drankje. Vandaar dat Oisterwijk de slogan 'Parel in 't Groen' bedacht.

De Lind

De hele kern van Oisterwijk bestaat uit monumentale pandjes met winkels en een fijne selectie van restaurantjes en cafés. De Lind is de voormalige marktplaats van Oisterwijk en hier bevinden zich nog enkele eeuwenoude herenhuizen.
De lindeboom op de markt werd al beschreven in de 14e eeuw. Het is niet duidelijk of het om de huidige lindeboom gaat, maar het is een feit dat deze boom de oudste van Oisterwijk is.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger