Woning antikraak Oosteind

Deze antikraak woning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Sassenheim
Helmond
Meer woningen
Antikraak woning in Oosteind
Samenvatting
Deze prachtige woonboerderij in het Noord-Brabantse Oosteind is beschikbaar voor tijdelijke bewoning (antikraak). Oosteind is een klein dorpje gelegen tussen… Meer informatie
 m2
1
kamers
5
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraak woning

Deze prachtige woonboerderij in het Noord-Brabantse Oosteind is beschikbaar voor tijdelijke bewoning (antikraak). Oosteind is een klein dorpje gelegen tussen Tilburg en Oosterhout.

Goede bewoners voor woonboerderij

We zoeken goede bewoners voor deze woonboerderij die willen helpen het pand en erf te beschermen door bewoning. Ook zou het bijzonder prettig zijn als de tuin bijgehouden wordt, zodat zowel pand als tuin er keurig bij blijven liggen. Wat het jou kost? Slechts een kleine onkostenvergoeding per maand.

We hebben een voorkeur voor een tweetal huiswachten, dus wil je hier met je vriend of vriendin of iemand anders graag wonen, reageer dan snel via je Mijn Interveste account. Nog geen account? Voor slechts € 15,- kun je een jaar lang reageren op al onze antikraak- en huurwoningen in Nederland.... en dus ook op deze woonboerderij.

Bij twee personen is de onkostenvergoeding € 95,- per persoon per maand. Toch alleen wonen? Dan vragen we € 140,- per maand.
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger