Samenvatting
In dit voormalige verzorgingshuis in Overloon komt binnenkort een prachtige woonruimte beschikbaar. Deze kamer in "Huize Loôn" heeft een oppervlakte… Meer informatie
€ 264,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1982
 m2
20
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Over deze antikraakkamer

In dit voormalige verzorgingshuis in Overloon komt binnenkort een prachtige woonruimte beschikbaar. Deze kamer in "Huize Loôn" heeft een oppervlakte van ongeveer 20m², is instapklaar en beschikt over een eigen badkamer. Daarnaast beschikt het pand over een eigen parkeergelegenheid.

Over de leefomgeving

Dit voormalige verzorgingshuis staat op een geweldig gunstige plek in Overloon. Namelijk in het centrum. Hierdoor kun je genieten van de gemakken die het centrum te bieden heeft: de supermarkt voor je dagelijkse boodschappen en andere leuke winkeltjes vind je op loopafstand. Ook kun je er gezellig een ijsje eten bij de ijssalon, een drankje doen in het café of lekker uit eten gaan in een van de restaurants.

Je woont hier vlak bij de Overloonsche Duinen waar je een heerlijke wandel- of fietstocht kunt maken. Of ga gezellig aapjes kijken in Zoo Parc Overloon. Hier kun je als een "echte ontdekkingsreiziger" het dierenpark verkennen.

Ook zit Oorlogsmuseum Overloon vlakbij. Dit is een Nederlands historisch en educatief museum dat zich vooral richt op de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog in Nederland. Leuk om eens naartoe te gaan in de koude wintermaanden!

Maandelijkse kosten

Voor deze kamer betaal je slechts € 264,- per maand. En dat is inclusief gas, water én elektra! Zo kun jij veel geld besparen per maand en blijft het pand bewoond.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger