Samenvatting
In dit voormalige verzorgingshuis in Overloon komt binnenkort een prachtige woonruimte  beschikbaar. Deze kamer in "Huize Loôn" heeft een oppervlakte van… Meer informatie
€ 250,- p.m. all-in 
  •   Direct beschikbaar
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst
  • 1 kamer
  • Inrichting: kaal
  • 20m² woonoppervlakte
  • OV: bushalte
  • Winkels onbekend
Keurmerk Leegstandbeheer

Over deze antikraak kamer

In dit voormalige verzorgingshuis in Overloon komt binnenkort een prachtige woonruimte  beschikbaar. Deze kamer in "Huize Loôn" heeft een oppervlakte van ongeveer 20m², is instapklaar en beschikt over een eigen badkamer. Daarnaast beschikt het pand over een eigen parkeergelegenheid.

Over de leefomgeving

Dit voormalige verzorgingshuis staat op een geweldig gunstige plek in Overloon. Namelijk in het centrum. Hierdoor kun je genieten van de gemakken die het centrum te bieden heeft: supermarkt en andere winkeltjes vind je op loopafstand. Ook kun je er gezellig een ijsje eten bij de ijssalon, een drankje doen ik het café of lekker uit eten. 
Je woont hier vlakbij de Overloonsche Duinen waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Of ga gezellig aapjes kijken in Zoo Parc Overloon. Hier kun je als een "echte ontdekkingsreiziger" het dierenpark verkennen.

Maandelijkse kosten

Voor deze kamer betaal je slechts € 250,- per maand. En dat is inclusief gas, water én elektra! Zo kun jij veel geld besparen per maand en blijft het pand bewoond.


Reageer nu

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger