Samenvatting
Gelegen aan de rand van het groene Pijnacker hebben wij een mooie vrijstaande bungalow wachten op een nieuwe bewoner. Ondanks… Meer informatie
€ 115,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1973
 m2
100
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

Gelegen aan de rand van het groene Pijnacker hebben wij een mooie vrijstaande bungalow wachten op een nieuwe bewoner. Ondanks de grootte van de woning is er niets verloren gegaan aan het knusse gevoel. In de ruime woonkamer heb je de gelegenheid om na werk heerlijk te ontspannen en kun je aan de andere kant van de kamer een eethoek inrichten.

In de keuken kun je lekker kokerellen en bevindt zich ook een aansluiting voor wasmachine of vaatwasser. Hiernaast bestaat de woning ook nog uit een studiekamer, twee slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met bad en douche. Als kers op de taart bevindt zich achter de woning ook nog een grote groene tuin met een mooie zithoek.

Over de locatie

De locatie van deze woning had niet veel beter kunnen zijn, je zit in een rustige buurt aan de rand van dorp met het winkelcentrum Ackershof op loopafstand. In het winkelcentrum ben je van alle gemakken voorzien. Supermarkten, kledingzaken en drogisterijen je vind het allemaal onder een dak. Wil je toch liever naar een stad om te winkelen? Pak dan de bus, metro of auto naar nabij gelegen Delft, Den Haag of Rotterdam. Geniet je meer van de natuur? Dan kun je naar het wijkpark Tolhek of naar de Groenzoom.

Maandelijkse kosten

Zie je jezelf al helemaal wonen in deze vrijstaande woning? Dat kan!
De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 115,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 185,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.


mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger