Samenvatting
Deze eengezinswoning beschikt over een woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer, zolder en een voor- en achtertuin. De woning ziet er uitstekend… Meer informatie
€ 260,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1993
 m2
111
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

Deze eengezinswoning beschikt over een woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer, zolder en een voor- en achtertuin. De woning ziet er uitstekend uit en dit is dan met recht dan ook een unieke kans om voor lage kosten in de maand te kunnen wonen in een zee van ruimte. Parkeergelegenheid vind je in de straat.

Over de leefomgeving

Deze woonruimte is gelegen aan de buitengrens van Raalte, nabij het groene platteland. Winkelcentrum Raalte-Dorp en centrum Raalte bereik je binnen 10 minuten fietsen. Het dorp Raalte beschikt over een gastvrij, vriendelijk en gezellig winkelcentrum. Gemeente Raalte bestaat uit een groot buitengebied met de kernen Raalte, Heino, Heeten, Luttenberg, Broekland, Mariënheem, Nieuw Heeten, Laag Zuthmen en Liederholthuis.

Maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten bedragen € 260,- inclusief gas / water / elektra.

Extra voorwaarden

Ondanks het feit dat het hier om een grote woning gaat, mag Interveste in deze woning slechts één persoon plaatsen.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger