Woning antikraak Raalte

Deze antikraak woning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Capelle aan den IJssel
Lisse
Meer woningen
Antikraak woning in Raalte
Samenvatting
Voor deze ruime woning zijn wij specifiek op zoek naar 2 personen die met elkaar willen samenwonen. De woonruimte beschikt… Meer informatie
anno
2000
 m2
150
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraak woning

Voor deze ruime woning zijn wij specifiek op zoek naar 2 personen die met elkaar willen samenwonen. De woonruimte beschikt over meerdere slaapkamers, parkeerplekken, een tuin, balkon en berging. Kortom een unieke kans om goedkoop en comfortabel samen te wonen!

Over de omgeving

Deze woonruimte is gelegen aan de buitengrens van Raalte, nabij het groene platteland. Het winkelcentrum Noord is nabij, waar je de dagelijkse boodschappen kan doen. Het dorp Raalte beschikt over een gastvrij, vriendelijk en gezellig winkelcentrum. De gemeente Raalte bestaat uit een groot buitengebied met de kernen Raalte, Heino, Heeten, Luttenberg, Broekland, Mariënheem, Nieuw Heeten, Laag Zuthmen en Liederholthuis.

Maandelijkse kosten

Kosten per maand voor een stelletje: € 95,- per persoon. Voor gas, water en elektra betaal je een vast bedrag van € 150,- per maand.


Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger