Kamer antikraak Raamsdonksveer

Deze antikraak kamer wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Sassenheim
Helmond
Meer woningen
Antikraak kamer in Raamsdonksveer
Samenvatting
Nu beschikbaar in Raamsdonksveer: tijdelijk wonen in een verzamelpand. je krijgt de beschikking over een eigen afsluitbare kamer. Sanitaire voorzieningen… Meer informatie
 m2
20
kamer
1
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst

Over deze antikraak kamer

Nu beschikbaar in Raamsdonksveer: tijdelijk wonen in een verzamelpand. je krijgt de beschikking over een eigen afsluitbare kamer. Sanitaire voorzieningen en de keuken deel je met je medebewoners. De ruimte is per direct beschikbaar!

Vlakbij Breda en Oosterhout

Raamsdonksveer ligt op de kaart net rechts boven Breda en Oosterhout. Met het openbaar vervoer kom je gemakkelijk in deze bruisende steden terecht.

Liever dichterbij huis blijven?

Raamsdonksveer beschikt over een gezellig centrum waar je kunt shoppen maar ook terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Zowel een Albert Heijn als gezellige eetgelegenheden vind je op loopafstand van de woonruimte.

Goedkoop wonen Raamsdonksveer

Voor een kamer in Raamsdonksveer betaal je slechts € 250,- per maand. Dit is inclusief gas, water en elektra!

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger