Kamer antikraak Raamsdonksveer

Deze antikraak kamer wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Capelle aan den IJssel
Lisse
Meer woningen
Antikraak kamer in Raamsdonksveer
Samenvatting
Mooie, nette en tevens ruime kamer in Raamsdonksveer: antikraak wonen in een voormalig dagverblijf. Je krijgt de beschikking over een… Meer informatie
anno
900
 m2
20
kamer
1
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst

Over deze antikraak kamer

Mooie, nette en tevens ruime kamer in Raamsdonksveer: antikraak wonen in een voormalig dagverblijf. Je krijgt de beschikking over een eigen kamer. De keuken hoef je niet te delen. Jij maakt kans om deze woonruimte te betrekken!

Parkeren kun je er gemakkelijk voor de deur en de bushalte vind je op loopafstand.

Vlakbij Breda en Oosterhout

Raamsdonksveer ligt nabij Breda en Oosterhout. Met het openbaar vervoer kom je gemakkelijk in deze bruisende steden terecht. Ga bijvoorbeeld bourgondisch genieten in Breda. Deze stad puilt bijna uit haar voegen van de cafés, restaurants en terrassen. Van sterrenrestaurants, tot betaalbaar dineren en wijn- en bierproeverijen. Voor ieder wat wils! Of ga voor een leuke wandel- of fietstocht door het mooie Oosterhout. Het bourgondische karakter van Brabant komt hier goed tot 'n recht.

Veerse dag en meer gezelligheid

Maar ook Raamsdonksveer heeft zijn eigen feesten. De Veerse dagen in september bijvoorbeeld waar tal van optredens van Nationale artiesten zijn te bekijken gecombineerd met straattheater. Uiteraard is ook carnaval groots in het Brabantse dorp.

Raamsdonksveer beschikt over een gezellig centrum waar je kunt shoppen, maar ook terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Zowel een Albert Heijn als gezellige eetgelegenheden vind je op loopafstand van de woonruimte.

Goedkoop wonen in Raamsdonksveer

Voor een kamer in Raamsdonksveer betaal je slechts € 250,- per maand.


Interveste Veel groen in Raamsdonksveer

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger