Samenvatting
Heerlijk en goedkoop samenwonen in een vrijstaande woonboerderij. Deze antikraak woning is voorzien van een ruime woonkamer, keuken, douche- en toiletruimte, vier slaapkamers, aparte schuur… Meer informatie
€ 110,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1911
 m2
184
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid

Over deze antikraakwoning

Heerlijk en goedkoop samenwonen in een vrijstaande woonboerderij.

Deze antikraak woning is voorzien van een ruime woonkamer, keuken, douche- en toiletruimte, vier slaapkamers, aparte schuur en een enorme hectare grond.

Rheezerveen is een buurtschap in de gemeente Hardenberg.
Het is centraal gelegen tussen de plaatsen Hardenberg, Dedemsvaart en Ommen.
Uiteraard vindt u in deze buurtschap alle benodigde voorzieningen zoals winkels e.d.
Openbaar vervoer is beperkt aanwezig dus raden wij u aan om alleen te reageren wanneer u over een auto beschikt.

U betaalt slechts € 90,00 per persoon per maand exclusief gas, water en elektra.

Let op!
Graag benadrukken wij dat Interveste de voorkeur geeft aan 2 personen die de woning samen gaan betrekken.

Interesse?
Aarzel niet, schrijf uzelf in en reageer direct!

PS: Vergeet u voor het inschrijven en reageren niet onze voorwaarden door te lezen?
http://www.interveste.nl/kandidaten/woningen-antikraak/voorwaarden.
mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger