Samenvatting
Heerlijk en goedkoop samenwonen in een vrijstaande woonboerderij in Rheerzerveen? Dat kan! Wij zoeken nog bewoners voor deze antikraak woonboerderij, die is voorzien van… Meer informatie
€ 90,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
  • Parkeergelegenheid
  • Geen wachtlijst
  • Greenchoice korting
  • Bouwjaar: 1930
  • 5 kamers
  • Inrichting: kaal
  • 250m² woonoppervlakte
  • OV: onbekend
  • Winkels onbekend

Over deze antikraak woning

Heerlijk en goedkoop samenwonen in een vrijstaande woonboerderij in Rheerzerveen? Dat kan! Wij zoeken nog bewoners voor deze antikraak woonboerderij, die is voorzien van een ruime woonkamer, keuken, douche- en toiletruimte, vier slaapkamers, aparte schuur en een enorme hectare grond.

LOCATIE
Rheezerveen is een buurtschap in de gemeente Hardenberg en ligt tussen de plaatsen Ommen, Hardenberg en Dedemsvaart in. Deze steden zijn via de Ommerweg, de weg waar de woning aan ligt, dan ook makkelijk te bereiken.

Rheezerveen is een uitstekende plek om lekker te wandelen, de buurtschap beschikt namelijk over veel natuurschoon. Uiteraard vind je in de buurtschap Rheezerveen ook alle benodigde voorzieningen zoals winkels e.d. Ben je snel uitgekeken in Rheezerveen? Dan ben je natuurlijk zo in het grotere Hardenberg.

Vanaf de woning is het ongeveer 20 minuutjes lopen naar de bushalte. Met de bus ben je dan binnen 10 minuten op het treinstation van Hardenberg.

KOSTEN

De kosten voor deze woning bedragen € 90,00 per persoon per maand exclusief gas, water en elektra.
Wij zijn op zoek naar twee personen die graag willen samenwonen in deze woning.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger