Antikraak Rheezerveen


woning antikraak

Samenvatting

Heerlijk en goedkoop samenwonen in een vrijstaande woonboerderij in Rheezerveen? Dat kan! Wij zoeken bewoners voor deze antikraak woonboerderij, die… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1930
m2
250
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Heerlijk en goedkoop samenwonen in een vrijstaande woonboerderij in Rheezerveen? Dat kan! Wij zoeken bewoners voor deze antikraak woonboerderij, die is voorzien van een ruime woonkamer, keuken, douche- en toiletruimte, vier slaapkamers, aparte schuur en een enorme hectare grond.

Over de woonomgeving

Vanaf de woning is het ongeveer 20 minuten lopen naar de bushalte. Met de bus ben je dan binnen 10 minuten op het treinstation van Hardenberg.

Rheezerveen is een buurtschap in de gemeente Hardenberg en ligt tussen de plaatsen Ommen, Hardenberg en Dedemsvaart in. Deze steden zijn via de Ommerweg, de weg waar de woning aan ligt, dan ook makkelijk te bereiken.

Ook is Rheezerveen een uitstekende plek om lekker te wandelen, de buurtschap beschikt namelijk over veel natuurschoon. Uiteraard vind je in de buurtschap Rheezerveen ook alle benodigde voorzieningen zoals winkels e.d. Ben je snel uitgekeken in Rheezerveen? Dan ben je natuurlijk zo in het grotere Hardenberg.

Maandelijkse kosten antikraakwoning Rheezerveen

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 190,- per maand exclusief gas, water en elektra..


De getoonde foto's zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod