Samenvatting
Heerlijk en goedkoop samenwonen in een vrijstaande woonboerderij in Rheezerveen? Dat kan! Wij zoeken bewoners voor deze antikraak woonboerderij, die is voorzien van een… Meer informatie
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1930
 m2
250
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

Heerlijk en goedkoop samenwonen in een vrijstaande woonboerderij in Rheezerveen? Dat kan! Wij zoeken bewoners voor deze antikraak woonboerderij, die is voorzien van een ruime woonkamer, keuken, douche- en toiletruimte, vier slaapkamers, aparte schuur en een enorme hectare grond.

Over de woonomgeving

Vanaf de woning is het ongeveer 20 minuten lopen naar de bushalte. Met de bus ben je dan binnen 10 minuten op het treinstation van Hardenberg.

Rheezerveen is een buurtschap in de gemeente Hardenberg en ligt tussen de plaatsen Ommen, Hardenberg en Dedemsvaart in. Deze steden zijn via de Ommerweg, de weg waar de woning aan ligt, dan ook makkelijk te bereiken.

Ook is Rheezerveen een uitstekende plek om lekker te wandelen, de buurtschap beschikt namelijk over veel natuurschoon. Uiteraard vind je in de buurtschap Rheezerveen ook alle benodigde voorzieningen zoals winkels e.d. Ben je snel uitgekeken in Rheezerveen? Dan ben je natuurlijk zo in het grotere Hardenberg.

Maandelijkse kosten antikraakwoning Rheezerveen

Wij zijn voor deze woning op zoek naar twee bewoners die hier graag gaan samenwonen. Jullie betalen voor deze woonruimte slechts € 100,00 per persoon per maand exclusief gas, water en elektra. Wanneer je alleen deze ruimte zou betrekken betaal je € 150,00 per persoon.


De getoonde foto's zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger