Samenvatting
Deze prachtige vrijstaande woning in Rhenen is vrijwel direct te bezichtigen! In Rhenen hebben we een vrijstaande woning beschikbaar. De… Meer informatie
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1851
 m2
119
kamers
3
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

Deze prachtige vrijstaande woning in Rhenen is vrijwel direct te bezichtigen!

In Rhenen hebben we een vrijstaande woning beschikbaar. De woonruimte beschikt over meerdere slaapkamers, een woonkamer en sanitaire voorzieningen. Het perceel waarop de woonruimte staat heeft een oppervlakte van maar liefst 650 m² met een woonruimte van 119 m². De buitenruimte is bestraat wat onderhoud gemakkelijk maakt. Wel vragen we je om het netjes onkruidvrij te houden.

Vlakbij Veenendaal en Arnhem, in provincie Utrecht

De woning bevindt zich vlakbij de wegen N233 en N225, wat je reis naar grotere omliggende steden gemakkelijk maakt. Veenendaal bereik je per auto via de N233 in slechts een kwartier rijden. Via de N225 rij je in 40 minuten tijd via Wageningen, Renkum en Heteren naar het altijd bruisende Arnhem toe. Openbaar vervoer is vanuit deze woning binnen één minuut lopen bereikbaar zodat je ook met de bus gemakkelijk de omliggende steden kunt bereiken.

De woonruimte bevindt zich in een rustige wijk, aan de N233. Het centrum van Renkum is vanuit de woonruimte in 5 minuten te fiets bereikbaar. Te voet bereik je het centrum in ongeveer een kwartier.

Zeer lage maandelijkse kosten

Voor deze woonruimte zijn wij expliciet op zoek naar twee bewoners!
Jullie betalen ieder slechts € 100,- per maand per persoon, exclusief gas, water en elektra.

Als je weet met wie je wilt samenwonen, reageer dan beiden op de woonruimte en lever ook beiden alle documenten aan.

Indien je alleen op deze woonruimte reageert, dan kunnen wij je enkel helpen indien je bereid bent om de woning met iemand anders te delen. Bij een bezichtiging kun je dan gekoppeld worden aan een andere (toekomstige) bewoner.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger