Samenvatting
Deze prachtige vrijstaande woning in Rhenen is vrijwel direct te bezichtigen! In Rhenen hebben we een vrijstaande woning beschikbaar. De… Meer informatie
€ 110,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1851
 m2
119
kamers
3
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

Deze prachtige vrijstaande woning in Rhenen is vrijwel direct te bezichtigen!

In Rhenen hebben we een vrijstaande woning beschikbaar. De woonruimte beschikt over meerdere slaapkamers, een woonkamer en sanitaire voorzieningen. Het perceel waarop de woonruimte staat heeft een oppervlakte van maar liefst 650 m² met een woonruimte van 119 m². De buitenruimte is bestraat wat onderhoud gemakkelijk maakt. Wel vragen we je om het netjes onkruidvrij te houden.

Vlakbij Veenendaal en Arnhem, in provincie Utrecht

De woning bevindt zich vlakbij de wegen N233 en N225, wat je reis naar grotere omliggende steden gemakkelijk maakt. Veenendaal bereik je per auto via de N233 in slechts een kwartier rijden. Via de N225 rij je in 40 minuten tijd via Wageningen, Renkum en Heteren naar het altijd bruisende Arnhem toe. Openbaar vervoer is vanuit deze woning binnen één minuut lopen bereikbaar zodat je ook met de bus gemakkelijk de omliggende steden kunt bereiken.

De woonruimte bevindt zich in een rustige wijk, aan de N233. Het centrum van Renkum is vanuit de woonruimte in 5 minuten te fiets bereikbaar. Te voet bereik je het centrum in ongeveer een kwartier.

Zeer lage maandelijkse kosten

Voor deze woonruimte zijn wij expliciet op zoek naar twee bewoners!
Jullie betalen ieder slechts € 100,- per maand per persoon, exclusief gas, water en elektra.

Als je weet met wie je wilt samenwonen, reageer dan beiden op de woonruimte en lever ook beiden alle documenten aan.

Indien je alleen op deze woonruimte reageert, dan kunnen wij je enkel helpen indien je bereid bent om de woning met iemand anders te delen. Bij een bezichtiging kun je dan gekoppeld worden aan een andere (toekomstige) bewoner.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger