Antikraak Rijssen


woning antikraak

Samenvatting

In de provincie Overijssel komt in de stad Rijssen een knusse gelijkvloerse woning beschikbaar van ongeveer 50m². De woning beschikt… Meer informatie ↓
€ 130,- p.p. / p.m.
anno
1959
m2
90
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

In de provincie Overijssel komt in de stad Rijssen een knusse gelijkvloerse woning beschikbaar van ongeveer 50m². De woning beschikt over twee slaapkamers, een badkamer, een keuken en een woonkamer. Verder beschikt de woning over een voor- en achtertuin waar je naar hartenlust kan tuinieren. Nog een fijne bijkomstigheid is dat er bij de woning meer dan voldoende parkeergelegenheden aanwezig zijn in de straat. 

Locatie

De woning bevindt zich op korte afstand van diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, de sportschool en een parkje. Op nog geen 10 minuten lopen afstand van de woning sta je midden in het centrum van Rijssen. Wanneer je behoefte hebt aan wat rust, kun je heerlijk gaan wandelen in het Nationaal park Sallandse Heuvelrug.

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand. Dat is exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 195,- per maand exclusief gas, water en elektra.

De getoonde foto's van de binnenzijde zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod