Woning antikraak Rijssen

Helaas!
Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakwoning in Rijssen

Samenvatting

Dit is een algemeen project. Wij krijgen met enige regelmaat woningen. In de provincie Overijssel komt in de stad Rijssen… Meer informatie ↓
anno
1959
m2
90
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

In deze woning kun je samenwonen met een Roomie.

Dit is een algemeen project. Wij krijgen met enige regelmaat woningen.


In de provincie Overijssel komt in de stad Rijssen een knusse gelijkvloerse woning beschikbaar van ongeveer 50m². De woning beschikt over twee slaapkamers, een badkamer, een keuken en een woonkamer. Verder beschikt de woning over een voor- en achtertuin waar je naar hartenlust kan tuinieren. Nog een fijne bijkomstigheid is dat er bij de woning meer dan voldoende parkeergelegenheden aanwezig zijn in de straat. 

Locatie

De woning bevindt zich op korte afstand van diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, de sportschool en een parkje. Op nog geen 10 minuten lopen afstand van de woning sta je midden in het centrum van Rijssen. Wanneer je behoefte hebt aan wat rust, kun je heerlijk gaan wandelen in het Nationaal park Sallandse Heuvelrug.

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand. Dat is exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 195,- per maand exclusief gas, water en elektra.

De getoonde foto's van de binnenzijde zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod