Antikraak Rijssen


woning antikraak

Samenvatting

Neem voorgoed afscheid van duur huren, Interveste biedt jou en prachtige woning in Rijssen. Zie jij jezelf al zitten in… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1959
m2
90
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   2e toilet

Meer informatie

Neem voorgoed afscheid van duur huren, Interveste biedt jou en prachtige woning in Rijssen.


Zie jij jezelf al zitten in je prachtige huis? Wij wel! Met een ruime woonkamer kun je jouw familie gerust uitnodigen om een kop koffie te drinken bij jou thuis. Met twee slaapkamers heb je een mogelijkheid om een van de kamers om te toveren naar hobbykamer, thuiswerk kantoor of inloopkast.

Even naar buiten? Geen probleem!

De woning bevindt zich op korte afstand van diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, de sportschool en een park. Op nog geen 10 minuten lopen afstand van de woning sta je midden in het centrum van Rijssen. Wanneer je behoefte hebt aan wat rust, kun je heerlijk gaan wandelen in het Nationaal park Sallandse Heuvelrug.

Gaat het regenen? Dan ben je zo weer thuis in je gezellig gedecoreerde woonkamer. Plof neer op de bank, pak er wat lekkers te drinken bij en zet jouw favoriete serie aan. 

Naast de woonkamer die doorloopt naar de keuken en de twee slaapkamers vind je ook nog een badkamer, los toilet en een grote bergkast in de woning. 

Bij de woning hoort ook nog de mooie voor- en achtertuin. In de achtertuin heb je zowel een garage, een overkapping en een berging. Door de overkapping kun je zelf op een regenachtige dag nog lekker buiten zitten.

IntervesteRijssen vanuit de lucht

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand. Dat is exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 195,- per maand exclusief gas, water en elektra.

De getoonde foto's van de binnenzijde zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod