Woning antikraak Rijswijk

Deze antikraak woning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Hillegom
Zoetermeer
Meer woningen
Antikraak woning in Rijswijk
Samenvatting
In Rijswijk, vlakbij Den Haag, hebben wij een ruime ééngezinswoning beschikbaar. Deze zelfstandige woning is van alle gemakken voorzien: een… Meer informatie
  • Parkeergelegenheid
  • Geen wachtlijst
  • Greenchoice korting
  • Bouwjaar: 1957
  • 3 kamers
  • Inrichting: kaal
  • 105m² woonoppervlakte
  • OV: bus, trein
  • Winkels op fietsafstand

Over deze antikraak woning

In Rijswijk, vlakbij Den Haag, hebben wij een ruime ééngezinswoning beschikbaar. Deze zelfstandige woning is van alle gemakken voorzien: een woonkamer, keuken, badkamer toiletruimte en twee slaapkamers. Wil je gaan samenwonen? Dat is hier geen probleem, want er is ruimte genoeg.

De eengezinswoning is gelegen in de wijk Te Werve. Deze wijk staat bekend als een groene wijk. Te Werve is bijzonder goed met het openbaar vervoer te bereiken met treinstation Rijswijk op loopafstand. Elke 10 minuten vertrekken er trams of sprinters naar Den Haag CS. Verder rijden er nog verschillende bussen richting Zoetermeer, Delft en Naaldwijk.

Niet alleen het winkelcentrum ligt op steenworp afstand van deze woning. Als je een lekker hapje wilt eten, dan is dat mogelijk in een van de nabij gelegen restaurantjes. Ook zijn er meerdere supermarkten te vinden.

MAANDELIJKSE KOSTEN
De kale huur bedraagt € 500,- per maand exclusief gas, water en elektra.
Daarnaast betaal je elke maand een vast en niet verrekenbaar bedrag van € 8,39 aan servicekosten. Dit bedrag is inclusief een glasverzekering en ontstoppingsfonds.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger