Woning antikraak Rijswijk

Deze antikraak woning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Venhuizen
Helmond
Meer woningen
Antikraak woning in Rijswijk
Samenvatting
Vlak bij Den Haag hebben we een antikraak eengezinswoning beschikbaar. De woning is gelegen in Rijswijk, in de wijk Te… Meer informatie
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting
  • Bouwjaar: 1957
  • 3 kamers
  • Inrichting: kaal
  • 105m² woonoppervlakte
  • OV: bus, trein
  • Winkels op loopafstand

Over deze antikraak woning

Vlak bij Den Haag hebben we een antikraak eengezinswoning beschikbaar.
De woning is gelegen in Rijswijk, in de wijk Te Werve en is van alle gemakken voorzien: een woonkamer, keuken, badkamer, toiletruimte en twee slaapkamers.

Wijk Te Werve is bijzonder goed met het openbaar vervoer te bereiken met treinstation Rijswijk op loopafstand. Elke 10 minuten vertrekken er trams of sprinters naar Den Haag CS. Verder rijden er nog verschillende bussen richting Zoetermeer, Delft en Naaldwijk.

Supermarkt is op loopafstand van deze woning en als je een lekker hapje wilt eten, dan is dat mogelijk in een van de nabij gelegen restaurantjes.

MAANDELIJKSE KOSTEN
De maandelijkse kosten bedragen € 110,00 per persoon per maand excl. gas, water en elektra voor personen die met zijn tweeën in de woning trekken. Als je er alleen gaat wonen dan zijn de maandelijkse kosten € 165,00,- per maand excl.

Daarnaast betaal je elke maand een vast en niet verrekenbaar bedrag van € 8,39 aan servicekosten. Dit bedrag is inclusief een glasverzekering en ontstoppingsfonds.
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger