Woning antikraak Rijswijk

Helaas!
Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Gapph Vastgoedbeheer.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakwoning in Rijswijk

Samenvatting

Vlak bij Den Haag hebben we een antikraak eengezinswoning beschikbaar. De woning is gelegen in Rijswijk, in de wijk Te… Meer informatie ↓
anno
1957
m2
105
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Vlak bij Den Haag hebben we een antikraak eengezinswoning beschikbaar.
De woning is gelegen in Rijswijk, in de wijk Te Werve en is van alle gemakken voorzien: een woonkamer, keuken, badkamer, toiletruimte en twee slaapkamers.

Wijk Te Werve is bijzonder goed met het openbaar vervoer te bereiken met treinstation Rijswijk op loopafstand. Elke 10 minuten vertrekken er trams of sprinters naar Den Haag CS. Verder rijden er nog verschillende bussen richting Zoetermeer, Delft en Naaldwijk.

Supermarkt is op loopafstand van deze woning en als je een lekker hapje wilt eten, dan is dat mogelijk in een van de nabij gelegen restaurantjes.

MAANDELIJKSE KOSTEN
De maandelijkse kosten bedragen € 110,00 per persoon per maand excl. gas, water en elektra voor personen die met zijn tweeën in de woning trekken. Als je er alleen gaat wonen dan zijn de maandelijkse kosten € 165,00,- per maand excl.

Daarnaast betaal je elke maand een vast en niet verrekenbaar bedrag van € 8,39 aan servicekosten. Dit bedrag is inclusief een glasverzekering en ontstoppingsfonds.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod