Antikraak Roermond


woning antikraak

Samenvatting

Over de woning Deze eengezinswoning heeft wat extra liefde nodig, dus is perfect voor een handige klusser. Maar daardoor is… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1947
m2
91
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Zolder

Meer informatie

Over de woning

Deze eengezinswoning heeft wat extra liefde nodig, dus is perfect voor een handige klusser. Maar daardoor is deze zeer betaalbaar.

Deze antikraak woning beschikt over meerdere slaapkamers, een ruime woonkamer en badkamer. De keukenruimte is separaat van de woonkamer. De woning beschikt over een achtertuin en een voortuin waar je heerlijk kan vertoeven in de zomer warm in de zon of in de winter een leuke winter barbecue. Verder is er een vlizozolder aanwezig. Handig om je spullen te kunnen opbergen! De ideale ligging van dit pand is ook een echt voordeel. Op een kleine fietsafstand van zowel het centrum als de welbekende Designer Outlet, maar niet de drukte die het met zich meebrengt. Ideaal dus!

Waarom zo goedkoop?

Momenteel ligt er geen vloer in de woning en kunnen de muren nog een likje verf gebruiken. Er is geen keuken ingebouwd, dus een klein keukenblokje dient geplaatst te worden. De tuin is netjes, maar heeft zeker meer potentie. Dit is dus perfect wanneer je jouw eigen draai aan dit pand wilt geven!

Over de omgeving

De woning bevindt zich in een fijne en rustige omgeving in Roermond. Roermond is een prachtige stad die veel te bieden heeft. Elk jaar weten ook veel toeristen de weg te vinden naar deze leuke stad, dit is mede doordat Roermond een echte winkelstad is. Zo vind je er bijvoorbeeld het welbekende Designer Outlet Roermond. Verder zijn er in Roermond vele plassen en meren te vinden waar je heerlijk van de buitenlucht kan genieten. Op deze plassen vind je regelmatig surfers en zeilers die hier hun sport beoefenen. Ook de verschillende jachthavens zijn heerlijk om doorheen te slenteren.

Maandelijkse kosten

Belangrijk om te weten:

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 195,- per maand exclusief gas, water en elektra. De bijkomende servicekosten betreffen maandelijks € 2,15.

Let op: de getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod