Kamer antikraak Rosmalen

Helaas!
Deze antikraakkamer is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Rosmalen wel!
Meer info

Samenvatting

Wil jij wonen in dit voormalig bedrijfspand? Dat kan! De verschillende kantoren verspreid over dit pand zijn omgetoverd tot kamers.… Meer informatie ↓
€ 271,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1990
m2
25
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Wil jij wonen in dit voormalig bedrijfspand? Dat kan! De verschillende kantoren verspreid over dit pand zijn omgetoverd tot kamers. Door de grote ramen beschikken de ruime kamers over een prettige lichtinval. De keuken en de sanitaire voorzieningen deel je met je medebewoners. Ook is er boven in het pand een gezellige gemeenschappelijke ruimte waar je met jouw medebewoners kunt ontspannen. Rondom het pand zijn er mogelijkheden tot het parkeren van de auto. Heb je geen auto maar wel een fiets? Maak je dan geen zorgen. Er is ook een fietsenstalling aanwezig, zodat je fiets veilig kan opbergen. 

Over Rosmalen

Rosmalen is een plaats binnen de gemeente 's-Hertogenbosch. Met bijna 40.000 inwoners is Rosmalen bijna geen dorp meer te noemen en is uitermate populair onder woningzoekende. Door de jaren heen is Rosmalen ook populairder geworden door de verschillende evenementen die hier gehouden worden. Zo vind hier elk jaar het Tennistoernooi van Rosmalen plaats, waar altijd grote namen voor gestrikt worden om te komen spelen.

De Autotron zal ook menig mens bekend in de oren klinken. Vroeger stond de Autotron bekend als een automuseum, inmiddels is het omgetoverd tot een beurs- en evenementenlocatie. 

Maandelijkse kosten

Voor deze kamer geldt dat je hier kunt wonen voor een bedrag van slechts € 271,00 per maand. Dit bedrag is inclusief gas, water en elektra. Bij deze woonruimte zijn er geen servicekosten van toepassing.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod