Kamer antikraak Rosmalen

Helaas!
Deze antikraakkamer wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakkamer in Rosmalen

Samenvatting

Wil jij wonen in dit voormalig bedrijfspand? Dat kan! De verschillende kantoren verspreid over dit pand zijn omgetoverd tot kamers.… Meer informatie ↓
anno
1990
m2
25
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Wil jij wonen in dit voormalig bedrijfspand? Dat kan! De verschillende kantoren verspreid over dit pand zijn omgetoverd tot kamers. Door de grote ramen beschikken de ruime kamers over een prettige lichtinval. De keuken en de sanitaire voorzieningen deel je met je medebewoners. Ook is er boven in het pand een gezellige gemeenschappelijke ruimte waar je met jouw medebewoners kunt ontspannen. Rondom het pand zijn er mogelijkheden tot het parkeren van de auto. Heb je geen auto maar wel een fiets? Maak je dan geen zorgen. Er is ook een fietsenstalling aanwezig, zodat je fiets veilig kan opbergen. 

Over Rosmalen

Rosmalen is een plaats binnen de gemeente 's-Hertogenbosch. Met bijna 40.000 inwoners is Rosmalen bijna geen dorp meer te noemen en is uitermate populair onder woningzoekende. Door de jaren heen is Rosmalen ook populairder geworden door de verschillende evenementen die hier gehouden worden. Zo vind hier elk jaar het Tennistoernooi van Rosmalen plaats, waar altijd grote namen voor gestrikt worden om te komen spelen.

De Autotron zal ook menig mens bekend in de oren klinken. Vroeger stond de Autotron bekend als een automuseum, inmiddels is het omgetoverd tot een beurs- en evenementenlocatie. 

Interveste

Maandelijkse kosten

Voor deze kamer geldt dat je hier kunt wonen voor een bedrag van slechts € 271,00 per maand. Dit bedrag is inclusief gas, water en elektra. Bij deze woonruimte zijn er geen servicekosten van toepassing.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakkamer.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakkamer.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod