Samenvatting
In dit voormalig bedrijfspand zijn momenteel kamers beschikbaar om in te wonen. De ruime kamers beschikken over een prettige lichtinval.… Meer informatie
€ 264,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1990
 m2
25
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Over deze antikraakkamer

In dit voormalig bedrijfspand zijn momenteel kamers beschikbaar om in te wonen. De ruime kamers beschikken over een prettige lichtinval. De keuken en de sanitaire voorzieningen deel je met je medebewoners. Rondom het pand zijn er mogelijkheden tot het parkeren van de auto en er is ook een fietsenstalling aanwezig, zodat je fiets veilig kan opbergen. 

Over Rosmalen

Rosmalen is een plaats binnen de gemeente 's-Hertogenbosch. Met bijna 40.000 inwoners is Rosmalen bijna geen dorp meer te noemen en is uitermate populair onder woningzoekende. Door de jaren heen is Rosmalen zich ook populairder geworden door de verschillende evenementen die hier gehouden worden. Zo vind hier elk jaar het Tennistoernooi van Rosmalen plaats, waar altijd grote namen voor gestrikt worden om te komen spelen. 

De Autotron zal ook menig mens bekend in de oren klinken. Vroeger stond de Autotron bekend als een automuseum, inmiddels is het omgetoverd tot een beurs- en evenementenlocatie. 

Maandelijkse kosten

Je betaalt aan maandelijkse kosten €264,00. Servicekosten zijn niet van toepassing. 

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger