Samenvatting
In Pernis Rotterdam is er aanbod in de vorm van een leuke eengezinswoning. Het betreft hier een woning van ongeveer… Meer informatie
€ 110,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1955
 m2
66
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Over deze antikraakwoning

In Pernis Rotterdam is er aanbod in de vorm van een leuke eengezinswoning. Het betreft hier een woning van ongeveer 66m². De woning beschikt o.a. over een woonkamer, een keuken, twee slaapkamers en een badkamer! De woning is echt ideaal voor de tuinliefhebbers, aangezien de woning een diepe achtertuin bevat. Hier kun je dus naar hartenlust tuinieren.

Over de omgeving

Pernis is een relatief klein dorp dat letterlijk tussen de havens van de gemeente Rotterdam is gevestigd. Het dorp kent nog geen 5000 inwoners, hierdoor krijg je hier nog het echte ‘dorpse’ gevoel terwijl de grote stad op een steenworp afstand te vinden is. Doordat Rotterdam zo dichtbij gelegen is, maakt dit Pernis een ideale locatie voor eventueel woon- en werkverkeer. Zo ben je met het openbaar vervoer binnen 20 minuten in het centrum van Rotterdam.

Niet iedereen zal het verwachten maar Pernis is omgeven door een mooi groen gebied. Zo vind je er o.a. het Pernisserpark. In het park vind je het Kinderbos, het Hertenkamp en er is zelfs een openluchtzwembad.

Op nog geen vijf minuten lopen van de woning bevindt zich een supermarkt waar je terecht kan voor al je dagelijkse boodschappen.

Maandelijkse kosten

Wanneer je gaat samenwonen betaal je maandelijks € 110,- per persoon per maand aan bruikleenkosten. Dit is exclusief gas, water en elektra. Ga je liever alleen wonen? Dan betaal je € 165,- per maand, exclusief gas, water en elektra.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woning.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger