Antikraak Rotterdam


woning antikraak

Samenvatting

Over deze woning Dit woonhuis in Pernis (Rotterdam) heeft een woonoppervlakte van 66m². De woning beschikt over een woonkamer, een… Meer informatie ↓
€ 140,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1956
m2
66
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Over deze woning

Dit woonhuis in Pernis (Rotterdam) heeft een woonoppervlakte van 66m². De woning beschikt over een woonkamer, een keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Met de diepe achtertuin is dit een ideale plek voor tuinliefhebbers. Je kunt hier naar hartenlust tuinieren.

Over de omgeving

Pernis is een relatief klein dorp, gevestigd tussen de havens van de gemeente Rotterdam. Het dorp kent nog geen 5000 inwoners, waardoor je hier nog het echte ‘dorpse’ gevoel krijgt. Het leukste ervan is dat de grote stad op een steenworp afstand te vinden is. Dit maakt Pernis een fijne rustige woonplek, dicht bij het bruisende Rotterdam.

Misschien zal je het niet verwachten, maar Pernis is omgeven door een mooi groen gebied. Zo vind je er o.a. het Pernisserpark. In het park vind je het Kinderbos, het Hertenkamp en er is zelfs een openluchtzwembad.

Bereikbaarheid

Woon- en werkverkeer of even op en neer om een lekker dagje te winkelen in Rotterdam is zo gepiept. Op de fiets sta je binnen 35 tot 40 minuten in het centrum van Rotterdam. Liever met het openbaar vervoer of met de auto naar het bruisende centrum van Rotterdam? Ook dat kan, binnen een half uurtje sta je in het centrum van Rotterdam. 

Op nog geen vijf minuten lopen van de woning bevindt zich een supermarkt waar je terecht kunt voor al je dagelijkse boodschappen.

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 140,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 210,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woning.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod