Woning antikraak Rotterdam

Deze antikraak woning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Sassenheim
Helmond
Meer woningen
Antikraak woning in Rotterdam
Samenvatting
Deze antikraak woning met drie slaapkamers, ruime woonkamer, keuken en badkamer komt binnenkort beschikbaar. Ook beschikt de woonruimte over een… Meer informatie
anno
1922
 m2
80
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraak woning

Deze antikraak woning met drie slaapkamers, ruime woonkamer, keuken en badkamer komt binnenkort beschikbaar. Ook beschikt de woonruimte over een achtertuin.
Voor deze antikraakwoning zijn wij bij voorkeur op zoek naar stelletjes / twee personen die de woonruimte samen gaan betrekken.

Over de omgeving

Voor je dagelijkse boodschappen kun je te voet naar een dichtbijgelegen supermarkt. Ook kun je lopend naar Groene Hilledijk waar je vele winkeltjes zult vinden. Bus- en tramhaltes vind je om de hoek en diverse uitvalswegen en snelweg A20 zijn snel en eenvoudig te bereiken.

Maandelijkse kosten

Wanneer je met twee personen in deze woonruimte gaat wonen betaal je € 110,- per persoon per maand. Wil je deze woonruimte toch liever alleen bewonen dan betaal je € 165,- per maand. Voor deze woning betaal je geen servicekosten.
De kosten zijn exclusief gas, water en elektra.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger