Kamer antikraak Rotterdam

Deze antikraakkamer wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woning in Rotterdam wel
Rotterdam
Rotterdam
Meer info
Antikraakkamer in Rotterdam
Combineer wonen en vrijwilligerswerk
Club van vrijwilligers
Samenvatting
Nieuw bij Interveste: de Club van vrijwilligers    Ben je op zoek naar woonruimte in Rotterdam en wil je graag… Meer informatie
anno
1950
 m2
45
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Over deze antikraakkamer

Nieuw bij Interveste: de Club van vrijwilligers   

Ben je op zoek naar woonruimte in Rotterdam en wil je graag net even iets meer doen voor je wijk? Meld je dan nu aan voor de Club van vrijwilligers en draag samen met je buurtbewoners bij aan een veilige en geborgen leefomgeving in het centrum van Rotterdam!

Ook met weinig tijd kun je al helpen!

Voor deze leuke kamer in Rotterdam zijn we op zoek naar enthousiaste wijkvrijwilligers die graag mensen in de wijk helpen, de buurt schoon en veilig houden of het leuk vinden om wat te schrijven over de wijk.

We vragen absoluut geen uren van je tijd maar gaan juist graag met je in gesprek over hoe jij je vrijwilligersfunctie zou willen invullen. Ben je handig of juist sociaal ingesteld? Heb je groene vingers of een hart voor de medemens? Samen kunnen we tot leuke projecten komen die bijdragen aan de leefbaarheid van de buurt.

Over het pand

Midden in het centrum van Rotterdam staat een voormalig schoolpand. Het gebouw diende tevens als dependance voor het Oogziekenhuis aan de andere kant van de straat. Al enkele jaren zijn er plannen om er een woontoren te ontwikkelen. Totdat het daadwerkelijk zover is staat het pand leeg. En dat is zonde! Daarom mogen meerdere mensen er nu wonen en werken. En jij maakt er nu ook kans op!

De ruimte in Rotterdam

Er is een kamer beschikbaar gekomen in dit grote verzamelpand. Voorzieningen zoals keuken, toilet en doucheruimtes deel je met medebewoners.

De beschikbare kamer heeft een woonoppervlakte van ongeveer 35 m². Je komt binnen via een gezamenlijke entree. In het filmpje dat werd geplaatst door Indebuurt.nl kun je zien hoe Selma momenteel woont in dit pand.

Antikraak centrum Rotterdam

Dit voormalige schoolgebouw staat op een zeer gunstige locatie midden in het bruisende centrum van Rotterdam waar je bijvoorbeeld terecht kunt om een terrasje te pakken of een dagje te shoppen. Ook zijn er vele uitgaansgelegenheden aanwezig waar je lekker uit je dak kunt gaan. Zin om een lekker hapje te gaan eten? Dat komt goed uit want er zijn diverse eetgelegenheden in de buurt. Ook kun je terecht bij Bibliotheek Rotterdam om een goed boek te lezen of om te studeren.

Openbaar vervoer

De Rotterdamse metro, tram, RET-busnet én het Centraal station zijn op loopafstand bereikbaar. Heb je zin om een dagje olifanten, aapjes of giraffen te bekijken? Ook dan zit je hier goed want Diergaarde Blijdorp is om de hoek.

En dan het belangrijkste

Voor deze kamer betaal je slechts € 260,- per maand inclusief gas, water en elektra.

Interveste Vliegend over Rotterdam

Club van vrijwilligers Let op: voor deze woning zijn we op zoek naar vrijwilligers!
mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger