Samenvatting
Midden in het centrum van Rotterdam staat een voormalig schoolpand. Het gebouw diende tevens als dependance voor het Oogziekenhuis aan… Meer informatie
€ 250,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1950
 m2
45
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst

Over deze antikraak kamer

Midden in het centrum van Rotterdam staat een voormalig schoolpand. Het gebouw diende tevens als dependance voor het Oogziekenhuis aan de andere kant van de straat. Al enkele jaren zijn er plannen om er een woontoren te ontwikkelen. Totdat het daadwerkelijk zover is staat het pand leeg. En dat is zonde! Daarom mogen meerdere mensen er nu wonen en werken. En jij maakt er nu ook kans op!

De ruimte in Rotterdam

Er is een kamer beschikbaar gekomen in dit grote verzamelpand. Voorzieningen zoals keuken, toilet en doucheruimtes deel je met medebewoners.

De beschikbare kamer heeft een woonoppervlakte van ongeveer 35 m². Je komt binnen via een gezamenlijke entree. In het filmpje dat werd geplaatst door Indebuurt.nl kun je zien hoe Selma momenteel woont in dit pand.

Antikraak centrum Rotterdam

Dit voormalige schoolgebouw staat op een zeer gunstige locatie midden in het bruisende centrum van Rotterdam waar je bijvoorbeeld terecht kunt om een terrasje te pakken of een dagje te shoppen. Ook zijn er vele uitgaansgelegenheden aanwezig waar je lekker uit je dak kunt gaan. Zin om een lekker hapje te gaan eten? Dat komt goed uit want er zijn diverse eetgelegenheden in de buurt. Ook kun je terecht bij Bibliotheek Rotterdam om een goed boek te lezen of om te studeren.

Openbaar vervoer

De Rotterdamse metro, tram, RET-busnet én het Centraal station zijn op loopafstand bereikbaar. Heb je zin om een dagje olifanten, aapjes of giraffen te bekijken? Ook dan zit je hier goed want Diergaarde Blijdorp is om de hoek.

En dan het belangrijkste

Voor deze kamer betaal je slechts € 250,00 per maand inclusief gas, water en elektra.

Interveste Vliegend over Rotterdam

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger